• 9.374.535 stemmen

Zoey's Extraordinary Christmas (2021)

Komedie / Drama | 100 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Richard Shepard

Met onder meer: Jane Levy, Skylar Astin en Alex Newell

Plot Zoey's Extraordinary Christmas

Het is acht maanden geleden dat Zoey en de rest van haar familie hun vader verloren. Aangezien vader Mitch altijd degene was die de kerstherinneringen creëerde waar iedereen met liefde op terugkijkt, weet niemand zeker wat te doen met deze kerst. Na een familiegesprek neemt Zoey het op zich om de perfecte kerst te creëren, net zoals haar vader dat altijd deed. Ondertussen raakt Mo tot over zijn oren in de problemen als hij probeert te helpen met een kerstshow in de buurt.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Als je de serie hebt gezien ZEKER deze kerstfilm zien. Je kent de karakters, en leuk om ze dan ook terug te zien. Als je de serie niet kijkt denk ik dat je het niet echt boeiend gaat vinden. De introductie op karakters en de geschiedenis (10 afleveringen) wordt amper belicht.

avatar van mrklm

mrklm

In de televisieserie Zoey’s Extraordinary Playlist kregen Zoey [Jane Levy] en Max [Skylar Astin] een gave waarmee ze emoties kunnen “lezen” in de vorm van popliedjes. De soundtrack van deze filmversie is een onvermijdelijke mix van Kerstklassiekers en oude en minder oude popliedjes. Een week voor Kerst vraagt Zoey zich af hoe de familie de feestdagen door moet komen nu haar vader [Peter Gallagher] is overleden. Ze besluit haar moeder [Mary Steenburgen], haar broer [Andrew Leeds] en haar schoonzus [Alice Lee] uit te nodigen om dit te bespreken. De komedie is erg aangedikt, maar gelukkig neemt scenarist Austin Winsberg de serieuze ondertonen van deze muzikale Kerstkomedie serieus. De muziekkeuze is aangenaam, de uitvoering prima en de choreografie van Mandy Moore wordt met veel energie uitgevoerd door een enthousiaste cast. Een prima Kerstfilm.

Mr. Chiel

Ik wist eerlijk gezegd niet dat dit het vervolg was een televisieserie en vond dat geen enkel bezwaar.