• 9.372.602 stemmen

The History of Nipples (2019)

Komedie / Horror | 10 minuten

Genre: Komedie / Horror

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Bailey Tom Bailey

Met onder meer: Joseph Macnab, Lily Wood en Ronan Cullen

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot The History of Nipples

Na het lezen over een Keltisch vruchtbaarheidsritueel vraagt Ron zich af waar zijn tepels voor dienen. Hij raakt in een persoonlijke crisis met een drastische oplossing.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Te zien op YouTube.

John Milton

mikey schreef:

verify your age!

never!!!!
Ik hoefde me niet te verifiëren.

Maar die discussie is idd in het YT topic voorbij gekomen. Persoonlijk maak ik liever fake accounts aan via een vpn dan dat ik me iets laat ontzeggen, maar dat is niet helemaal hetzelfde als dit natuurlijk. Overigens vind ik het geen slechte zaak dat 7 jarigen niet plots geconfronteerd worden met een man die zijn eigen tepels afsnijdt, om vervolgens wat ontluisterd naar de bloedende kraters te kijken.

Sommige dingen hebben wel een reden.

Uiteraard heeft dat niets te maken met of jij je er aan moet conformeren. je kunt vrolijk doorleven zonder dit gezien te hebben

avatar van mikey

mikey

John Milton schreef:

Maar die discussie is idd in het YT topic voorbij gekomen. Persoonlijk maak ik liever fake accounts aan via een vpn dan dat ik me iets laat ontzeggen)

geen idee wat je hebt gedaan, ik moet mijn paspoort voor de camera houden of een cent over maken met een creditcard.

Volgens mij is de reden niet de 7 jarigen maar intel.

avatar van John Milton

John Milton

mikey schreef:

Volgens mij is de reden niet de 7 jarigen maar intel.

Vast deels. Want het is van Google.

Het Android OS van deze zelfde toko dat (vermoedelijk) op je mobiel draait, is ook gratis voor de makers van die mobiel zodat je advertentieprofiel snel doorverkocht kan worden aan geïnteresseerde bieders. Food for thought over alleen deze kwestie:

-https://blog.iusmentis.com/2020/09/24/youtube-gaat-gebruikers-om-id-kaart-vragen-om-leeftijd-te-controleren-mag-dat/

-https://www.androidpolice.com/2021/06/24/why-youtube-wants-some-age-verification-from-you-all-of-the-sudden/