• 9.374.414 stemmen

Geregisseerd door: Mark Greenstreet

Met onder meer: James Weber Brown, Indira Varma en Dervla Kirwan

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Silent Hours

Voormalig lid van de Marine Inlichtingendienst John Duval slijt zijn dagen door als privédetective. Nadat er in Portsmouth drie vrouwen in vier nachten op brute wijze worden vermoord, wordt John de hoofdverdachte. Politie-inspecteur Jane Amrbose is ervan overtuigd dat het geen toeval is dat John steeds op het verkeerde moment op de verkeerde plaats verschijnt, en houdt hem nauw in de gaten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Dr. Catherine Benson

Lieutenant Charles 'Chuck' Carter

Rachel Garvie

Mary Woodward

avatar van stinissen

Anderhalve ster voor het ondergoed.

avatar van lang pee

lang pee

Veel bekende acteurs, maar een afschuwelijke film die dan ook nog eens ellendig lang duurt. Ik geef stinissen gelijk, een halve ster voor mij voor de lingerie...

avatar van mikey

mikey

18 jr en ouder??

avatar van kinkymen

kinkymen

Een hoop bekende koppen, dus dit moest wel iets worden dacht ik.

Zoals al aangegeven, het lijkt of je na een pornofilm aan het kijken bent, maar dan met een heel slap script. Zelf de gemiddelde pornofilm heeft nog meer diepgang dan deze.

John Duval slijt zijn dagen door als privédetective, loopt als een armoedzaaier in de ronde met een oude lerenjas, oude koltrui en constant een sigaar op zijn lip. Je ziet hem niet douchen of fris maken, maar binnen notime duikt hij met 7 vrouwen in bed.

De meest diepgane scene. John Duval belt bij een onbekende vrouw aan. Vrouw doet open en zegt "Wie bent u?". John Duval antwoord "privédetective". En daarna volgt een zeer impliciete sexscene.

Blijkbaar dacht de regisseur "Sex sells" en hoef verder geen moeilijk doordacht script te schrijven.

James Weber Brown ook een complete miscast als vrouwenverslinder, het lijkt of je na een ouwe trage opa zit te kijken.

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

Denk je dat je alles inmiddels wel gezien hebt, komt er weer zo'n pareltje voorbij op Netflix.
Een thriller van 2 uur die echt nergens spannend wordt, ook een prestatie op zich. Het plot raakt werkelijk kant noch wal, heel warrig verhaaltje ook.
Op een plaats delict wordt een groot dik boek gevonden, pontificaal in beeld, met witte koeienletters op de zwarte kaft: THE IDENTITY OF JACK THE RIPPER, geschreven door ene Ralph Gibson. Boek bestaat helemaal niet. Later wordt er een link gelegd met de Rippermoorden en heet er iemand zelfs 'Mary Kelly' hahaha...
Een verhoor dat bijna 10 minuten duurt. Eigenlijk duren alle dialogen veel te lang. Tv-serie acteurs. Dat overdreven gerook ook steeds, heel irritant.
Ontknoping is zo idioot dat ik gewoon in de lach schoot. Zij heeft hem vastgebonden aan een touw en terwijl zij met een mes bovenop hem ligt rukt hij zich los. Gek genoeg heeft zij niets door.
Zij kon er dus ook al geen touw aan vastknopen.

avatar van willemfilm

willemfilm

Nodeloze film. Allerlei plotwendingen die het ingewikkeld maar niet spannend maken. En de film duurt maar voort. Sexy lingerie maar nergens opwindend. Zelfs het eind was teveel van het slechte.. Acteren was niet eens heel slecht, in tegenstelling tot het plot.

avatar van PCTERN

PCTERN

Film die meer verdient dan deze baggerscore van 2,2. Beetje langdradig maar heb slechtere Hollywood produkties gezien in dit genre

avatar van cor1946

cor1946

goede film, inderdaad te lang.