• 9.374.599 stemmen

Attraction to Paris (2021)

Actie / Misdaad | 112 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Puerto Rico

Geregisseerd door: Jesús del Cerro

Met onder meer: Dina De Laurentiis, Olivia Jordan en Tara Reid

Plot Attraction to Paris

"WHEN ALL SEEMS LOST JUST RUN!"

Om de recente dood van haar vader te verwerken reist Heather, een jonge studente, naar Parijs. Kort na aankomst raakt ze bevriend met drie leeftijdsgenoten. Wanneer ze later op de avond naar een appartement gaan, stuiten ze op een handlanger van een plaatselijke terreurgroep die de stad wil aanvallen met zelfgemaakte bommen. Heather en haar vrienden slaan op de vlucht en moeten al hun vaardigheden en verstand gebruiken om in leven te blijven. Zal het ze lukken om de autoriteiten te waarschuwen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Nog een 1.5 voor de poster en dan staat de mooiste dame er nog niet eens op.

De film zelf is zoals verwacht niet goed.

Het acteren is belabberd.

Nee, sla die maar over.

En dat duurt bijna 2 uren deze film, dzjeezes.

avatar van AniSter

AniSter

Ik ben niet te beroerd om beginnende acteurs een kans te geven, maar dit was toch wel heel beroerd. Het plot was op zich niet slecht maar de uitvoering, de ongeloofwaardigheden, en de domme keuzes die er gemaakt werden breken het verhaal compleet af. Bijvoorbeeld die twee jongedames; tja, als het gezamenlijke IQ lager is dan dat van een garnaal, dan blijf je zo'n arrogante gozer met zo'n mooie sixpack natuurlijk achterna lopen. Apart is ook dat er overal camera's van Interpol zijn: zelfs bewegende. Het slot was al net zo interessant: ineens was er geen beeld meer en bij de laatste confrontatie is er geen politieman meer te bekennen. Jammer, hier had zoveel meer in gezeten. Op momenten vond ik het camerawerk best redelijk. De opening van deze film was nog het beste: mooie plaatjes van Parijs.....

schumacher: je hebt gelijk, de mooiste dame staat niet op de poster: Miss USA 2015 (Olivia Jordan - Wikipedia), en daar was ze beter in dan in acteren.