• 9.374.489 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Scott Windhauser

Met onder meer: Ronnie Gene Blevins, Bruce Dern en Lara Flynn Boyle

Plot Death in Texas

"When your best option is a bad choice."

Billy is onlangs vrijgelaten uit de gevangenis en zal er alles aan doen wat nodig is om de enige persoon te redden waarmee hij nog een band heeft, zijn moeder Grace. Ze zit wanhopig te wachten op een levertransplantatie maar alle legale opties hebben niets opgeleverd. Billy moet naar de meest vreemde plaatsen gaan om op zoek te gaan naar een nieuwe lever.

avatar van AniSter

AniSter

Eindelijk weer eens een film waar ik van heb genoten. Enerzijds omdat het een niet standaard verhaal betreft, ondanks de onwaarschijnlijke elementen, en anderzijds vanwege de perfecte sfeer die werd neergezet. De muziek maakte daar ook deel van uit. Een prima cast, met een aantal oudjes die het nog steeds prima doen, bijv. Dern, Ashton en Lang. Maar Blevins vond ik ook een prima rol neerzetten. Actie en drama: klopt, mooie film. Voor herhaling vatbaar.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Bruce Dern, als ik die naam lees moet ik ook de prent kijken. Ook al speelt ie niet best in sommige prenten, ik heb gewoon een zwak voor de gast. In deze prent wordt er prima geacteerd, het verhaal is redelijk te noemen en de prent loopt aardig. De 102 minuten gaan redelijk snel om.

Het is allemaal niet bijzonder te noemen, maar in de gifbelt met al die rotzooi van tegenwoordig staat de film nog zijn mannetje. Een klein stuk ontspanning dat een 6,5** me waard is.

avatar van DreamTech

DreamTech

goeie,mooie en zelfs ontroerende film een aanrader !!

avatar van schumacher

schumacher

Ik dacht eerst van oh neen, dit gaat weer zo'n slechte b-film zijn maar nee hoor, was best oke te noemen. Anderen hebben al gepost waarom.

avatar van filmkul

filmkul

Aardige misdaadfilm met wat drama. Het verhaal is eenvoudig maar wel origineel en niet altijd even geloofwaardig. De uitwerking is redelijk, soms wat langzaam maar de film verveelt niet. Steeds als het dreigt in te kakken gebeurt er weer iets zodat de film de aandacht blijft houden. Verwacht geen actie en spanning, maar een sfeervol misdaadverhaal met wat drama. De setting en soundtrack zijn prima passend daarbij. Het acteerwerk is verder okay. Niks mis mee. 3.5

avatar van De wind

De wind

Totaal ongeloofwaardig verhaal, slecht geacteerd. Zonde van je tijd.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, best wel een sfeervolle misdaad film!

Billy (een ex gevangene) word vrijgelaten omdat zijn moeder niet meer lang te leven heeft, ze heeft een nieuwe lever nodig en zo'n lever kost 160.000 Dollar, hij probeert om werk te vinden, maar dat gaat niet zo makkelijk, als dat niet lukt probeert hij op een andere manier aan geld te komen....

Goede acteurs, goede sfeer in de hele film, verwacht geen actiefilm, want de actie was matig, maar deze film houd je aandacht wel vast en verslapt niet en word dus nergens saai.

Ik had graag wat meer actie gezien maar goed deze film kiest daar niet voor, speelt zich ook af in Texas op 1 plek, de film gaat meer om het verhaal en de drama dan de echte actie.

Toch vermakelijk en een voldoende!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Fijne film, goeie sfeer, moeder Grace lijkt veel op Liv Tyler hier in deze film

avatar van MBSL

MBSL

Film kwam erg langzaam op gang en het verder ongeloofwaardige verhaal met behoorlijke plotgaten maakte het er ook niet beter op.

avatar van ZAP!

ZAP!

de titel zal wel hier op gebaseerd zijn(?):

“Our new Constitution is now established, everything seems to promise it will be durable; but, in this world, nothing is certain except death and taxes,” bron.

avatar van cor1946

cor1946

Redelijke film, goed voor een waardeloze tv avond.