• 9.373.561 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Noah Dixon en Ori Segev

Met onder meer: Sylvie Mix, Bobbi Kitten en Abdul Seidu

Plot Poser

De verlegen Lennon houdt zich op in Columbus, Ohio waar ze grote fan is van indiemuziek. Niets liever wil ze zich helemaal onderdompelen in deze wereld en ze hoopt dan ook een kijkje te nemen achter de schermen en op elk optreden aanwezig te zijn. Nu zet Lennon haar zinnen op een podcast waar haar favoriete artiesten te horen zijn en timmert ze aan haar eigen muzikale carrière. Wanneer de muzikante Bobbi Kitten haar pad kruist, neemt ze Lennon onder haar hoede.

Fijne, jeugdige film.

Die worden vaak nogal over het hoofd gezien, omdat film toch vaak een wat oubolliger medium is. Regisseurs zijn vaak al wat meer op leeftijd, de jongere regisseur zijn dat veelal wat van die oude zielen die makkelijker aanschurken bij wat er verwacht wordt van een film. Daarom hebben deze films altijd al een streepje voor bij mij.

Verder ook leuk dat de film over de underground/indie muziekscene in Columbus gaat, en ook gewoon artiesten uit diezelfde scene hoofdrollen gegeven heeft. Maakt het geloofwaardiger, zowel het acteerwerk als de soundtrack. Je merkt ook dat de acteurs personages spelen waar ze vertrouwd mee zijn, maar die gewoon wat anders reageren door de narratief die opgezet wordt.

De cinematografie is stijlvol, de soundtrack gezellig eclectisch, de acteerprestaties zijn goed en de kleine genreswitch op het einde vond ik ook een leuke toevoeging. Zeer fijn filmpje met andere woorden, dat aanvoelt als iets wat gemaakt is door en voor een jongere generatie.

4.0* en een uitgebreide review