• 9.375.049 stemmen

Met onder meer: Alfonso Dosal, Regina Blandón en Francesca Mercadante

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Sin Hijos

Een gescheiden vader wil een nieuwe relatie met een aantrekkelijke vrouw waarop hij stapelverliefd is. De vrouw van zijn leven heeft echter een hekel aan kinderen. Zijn dochter van 9 stelt voor te doen alsof ze niet zijn dochter, maar zijn zusje is ... Kan niet fout gaan, toch?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Black Math

Black Math

Matig. Het wordt nooit echt duidelijk waarom de hoofdrolspelers voor elkaar vallen, of in ieder geval hun liefde weet niet echt te overtuigen en dat is toch wel iets dat je nodig hebt bij dit soort films. De komedie is verder maar slapjes, het plot is gezapig, je ziet mijlenver van te voren aankomen wat er gaat gebeuren en zelfs die uitwerking van wat er moet gebeuren voelt weinig geïnspireerd aan. Enkel het meisje dat de dochter speelt weet nog enige indruk achter te laten. 1*.

avatar van david bohm

david bohm

Bar weinig aan deze Mexicaanse komedie en ook totaal niet grappig. Alfonso Dosal die onherkenbaar op de foto staat op de poster speelt een drugsbaron in Narcos maar hier een tamelijk duffe man. Zijn dochter is het leukste personage en die wordt ook het best neergezet.

Matig tot slecht.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Ik vond het wel leuk om te kijken, maar ... er waren dingen die niet juist waren:

Het werd een beetje lang voor het broer-zussen scène begon en dan nog? Was dat niet sterk.

Ari noemde haar vader dan bij de familienaam?

Wat ook niet klopte: fidel zei op een gegeven moment tegen marina: "ari's mama is juist bevallen". Als fidel en ari zussen en broer waren, was Ari's mama, toch ook fidel's mama?

En het einde? Was ook niet echt goed ...

avatar van Mickey b

Mickey b

Mexicaanse romcom. Matig niveau, nergens echt grappig en de romantiek spatte ook niet van het scherm.

Ideaal om mijn Spaans wat te oefenen.