• 9.373.540 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Amelia Moses

Met onder meer: Lee Marshall, Lauren Beatty en Aris Tyros

Plot Bleed with Me

De verlegen Rowan gaat met haar beste vriendin Emily en diens vriendje Brendan een weekendje stoom afblazen in een blokhut. Ze kan zich maar moeizaam aanpassen aan de omgeving en voelt zich er het vijfde wiel aan de wagen. Om haar zenuwen onder controle te krijgen geeft Rowan zich over aan alcohol. Ze stelt zichzelf dan ook de vraag of haar hallucinaties echt zijn of zich in haar hoofd afspelen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van joolstein

joolstein

Warrige studentenfilm. Was het nu een horror of psychologische thriller? De regisseur Amelia Moses laat ons de hele tijd gissen over wat er aan de hand is. Qua setting zien we het bekende huisje in het bos maar zijn Emily en Brendan nu vampieren of is er iets mis met de onzekere Rowan? Ik denk ook dat er enkele onderliggende boodschappen zijn met iets over de gevaren van obsessie, intimiteit en vrouwelijke vriendschap, maar aan het einde is er nog steeds weinig duidelijk of gebeurd. Bijzonder flauw was het dat al het interessante werd gepresenteerd als droomsequentie. De film is uitermate langzaam, tja... en op den duur gaf ik het dan ook maar op om me er nog voor te interesseren. Het camera en acteerwerk was verder prima en het uitgangspunt was misschien best intrigerend maar jammer genoeg leidt het nergens toe.