• 9.374.549 stemmen

Geregisseerd door: Janell Shirtcliff

Met onder meer: Bella Thorne, Libby Mintz en Josie Ho

Gesproken taal: Engels en Latijn

Plot Habit

"They're still bad girls underneath."

Een jonge vrouw die dol is op feesten heeft een vreemde obsessie met Jezus. Als ze vervolgen betrokken raakt bij een gewelddadige drugsdeal, moet zij zich voordoen als een non om zichzelf te redden. Samen met haar vriendinnen probeert ze genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om de criminelen af te betalen.

avatar van macrobody

macrobody

Director: Janell Shirtcliff

Produced by: Donovan Leitch, Libby Mintz, Michael Suppes, Bella Thorne

Screenplay by: Janell Shirtcliff, Libby Mintz

Onthoud die namen goed! Mocht je 1 van die namen tegenkomen in het vervolg dan héééééél hard wegrennen. Ik hoop oprecht dat ze hier een enorm verlies op lijden zodat ze hun lesje geleerd hebben niet nog eens iets te gaan doen wat ze niet kunnen en daar andere mensen mee lastig vallen.

Ik kan maar 1 reden bedenken waarom ze er überhaupt aan zijn begonnen en dat is om gewoon drugsgelden wit te wassen. Er waren ook flink wat proefexemplaren aanwezig voor alle medewerkers aan deze film. Als ik deze film in het kort moet omschrijven zou ik zeggen, een porno film zonder porno. Het had eerst een cast en toen een verhaaltje. Wat een bagger.