• 9.373.452 stemmen

Are We in Love? (2020)

Romantiek / Fantasy | 107 minuten

Genre: Romantiek / Fantasy

Alternatieve titels: Are You in Love? / Saranghago Issseubnikka? / 사랑하고 있습니까?

Oorsprong: Zuid-Korea

Geregisseerd door: Jeong-kwon Kim

Met onder meer: So-eun Kim, Sung Hoon, So-hye Kim

Plot Are We in Love?

So-jung leidt een allesbehalve vrolijk leven. Zij heeft nog nooit een vriend gehad, haar moeder is ziek en tijdens haar werk als banketbakker in een koffiebar heeft ze dagelijks te maken met een chagrijnige, kritische baas. Op een avond, rond sluitingstijd, staat er plotseling een oude, verregende vrouw in de bar. Wanneer de vrouw even later weer spoorloos verdwijnt laat zij een bijzonder boek achter.

avatar van BBarbie

BBarbie

Het makke van deze film is dat ie te veel in een herhaling van zetten vervalt. De relatie tussen de jonge vrouw en haar baas wordt helemaal uitgemolken, zonder dat er veel vooruitgang in het verhaal zit, ondanks de voorspelbare afloop. Best aardig voor een keer, maar deze acteurs verdienen in mijn ogen beter materiaal om mee te werken.

De première van de film werd uitgesteld na de zelfmoord van Mi-sun Jeon (de moeder in de film).