• 9.371.607 stemmen

Genre: Experimenteel

Geregisseerd door: Eddie Alcazar

Met onder meer: Charles Baker en Jesse Sullivan

Plot Fuckkkyouuu

Een eenzame dame maakt gebruik van de mogelijkheid om terug in te tijd te gaan, om daar haar voormalige ik te ontmoeten. Ze wordt afgewezen en raakt in een innerlijk conflict over haar identiteit en gender.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Creature XXY

Creature XXX

avatar van John Milton

John Milton

Flying Lotus - FUCKKKYOUUU

Als ik de aankondiging op MM had gezien destijds, was ik wellicht in de trein gestapt om Kuso (2017) van Flying Lotus te zien. Fuck wat was ik blij dat ik dat niet gedaan heb, toen ik hem iets later op VOD zag. Deze short beviel me beduidend beter overigens, dat mag absoluut gezegd. Ook (bijzonder) fucked up, maar de esthetiek en speelduur hiervan trek ik duidelijk beter.

Ben wel benieuwd wat Onderhond hiervan vindt, jij was over Kuso beduidend enthousiaster dan ik, vinden we elkaar dan hier? Of is dit het voor jou dan weer niet

avatar van leatherhead

leatherhead

Alcazar's langspeelfilm Perfect is ook overigens ook aan te raden als deze je beviel! Komt inderdaad een beetje uit hetzelfde straatje als Flying Lotus en Firth, maar hij heeft toch best een eigen stijl neer weten te zetten met slechts een paar films.

John Milton schreef:

Ik vond dit beter dan Perfect in ieder geval. Beetje jammer, want wat me bij deze kortfilm van een hogere score houdt is de lengte, maar Alcazar's langspeler is het dan precies ook weer niet echt.

Zeker wel een stijl waarvan ik hou, al mag het mij nog net iets extremer. Doet me wat denken aan Zoetrope, ook wel aan een cleanere Tsukamoto. Monster design hier had wel wat beter gemogen, zeker omdat het zwart/wit al een hoop verbergt, maar verder een mooi en intens filmpje. Dank voor de aanrader