• 9.373.225 stemmen

Alternatieve titel: InstaPsycho

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Nicky Whelan

Plot InstaFame

Gwen is gescheiden en heeft een goede band met haar dochter Maddie. Maddie begint aan haar laatste schooljaar en is blij als ze haar vriendinnen Kelly en Lacey weer ziet. Maddie wil populairder worden en maakt selfies die ze op haar sociale media plaatst. Ze komt in de problemen als er een moord gepleegd wordt en iemand haar de schuld in de schoenen probeert te schuiven. Gwen is overtuigd van Maddies onschuld en probeert haar te beschermen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Mysterie-schrijver

Mysterie-schrijver

Het verhaal begon op zich wel leuk en ik dacht dat het dat ook echt zou blijven. Maar helaas begon het me na een tijdje steeds meer tegen te vallen. Jammer.

Waarom laten ze een dertiger eigenlijk een tiener spelen trouwens?

avatar van Noodless

Noodless

Nicky Whelan is hier de bekendste actrice en weet ondanks haar rol als moeder de andere jeugdige speelsters naar huis te spelen. Ze moet qua uiterlijk zeker niet onder doen en heeft een zekere flair mee. Ze komt redelijk bekend voor en na even opzoekingswerk vooral tv-filmpjes (o.a. Secrets at the Lake) en de film Inconceivable (2017) met Nicolas Cage. Alleen Makenzie Vega als Kelly biedt wat weerwerk. Zij is dan ook de figuur waar de film rond draait. Ze kan het niet leiden dat Kara Royster ( Sasha ) zoveel media aandacht heeft en wil samen met haar vriendin Maggy ( Laura Wiggins ) , de dochter van Whelan, op de social media wraak nemen. Maar het hele spel ontaardt al gauw in chaos van leugens, verdriet en moord. Het eerste stuk is vrij aardig qua opbouw en Kelly gedraagt zich gaandeweg als een echte bitch. Naar het einde toe bevat de film teveel ongeloofwaardigheden en is het slot veel te melodramatisch uitgewerkt. 5/10