• 9.375.132 stemmen

Met onder meer: Kiara Advani en Ashrut Jain

Gesproken taal: Hindi

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Guilty

Ashrut is een rokkenjager die veel succes heeft bij de meisjes. Maar op een bepaalde dag wordt hij op de universiteit beschuldigd van verkrachting door een studente die niet zo populair is. Ashruts vriendin twijfelt echter of die beschuldigingen terecht zijn en gaat op zoek naar de waarheid.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

“MeToo”-film uit India. Het nogal wazige middengedeelte geeft de indruk dat de filmmakers niet goed wisten waar zij naar toe wilden. Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht, maar de afsluiting had best wat explicieter en venijniger mogen zijn. Al met al een nuttige film.

Wel jammer dat de make-up afdeling Kiara Advani nogal toegetakeld hebben met af- en opzichtige tattoos. Zonde van zo’n mooie vrouw, terwijl het nauwelijks iets toevoegt aan het verhaal.

avatar van Noodless

Noodless

Ga niet stemmen omdat ik de film maar een uur heb bekeken. Traag, saai en waar wil de film eigenlijk naar toe? Neen, normaal gezien kijk ik meestal de films uit, maar deze wist mij totaal niet te boeien.