• 9.374.052 stemmen

Geregisseerd door: Jeethu Joseph

Met onder meer: Emraan Hashmi, Rishi Kapoor en Sobhita Dhulipala

Gesproken taal: Hindi

Plot The Body

"Death Is The Ultimate Adventure"

Het lichaam van een machtige zakenvrouw verdwijnt op mysterieuze wijze uit het mortuarium. Een rechercheur stelt een onderzoek in. Koortsachtig gaat hij op zoek naar wat er met het lijk is gebeurd. Wanneer hij haar echtgenoot ondervraagt realiseert hij al snel dat er heel wat meer aan de hand is dan er op het eerste gezicht lijkt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jairaj Rawal

Special Appearance in "Jhalak Dikhlaja Reloaded" Song

Special Appearance in "Jhalak Dikhlaja Reloaded" Song

Nu te zien op Netflix.

Remake van El Cuerpo (2012)

avatar van AniSter

AniSter

Ik ken El Cuerpo niet en misschien is dat ook maar goed omdat deze Indiase versie waarschijnlijk lager scoort. Een beetje vreemd gefilmd, tweetalig gesproken, soms in één zin. Ik heb wat meer op het verhaal dan op de uitvoering gelet en met de interessante wending was het het bekijken wel waard.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Ze beginnen op de Amerikanen te lijken daar, goede films jatten en er een puinhoop van maken.

Hopelijk ook met zang en dans om het lijk heen, Folklore op topniveau.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik ken het spaanse origineel El Cuerpo niet, maar vond deze her verfilming best wel aardig en heb mij er ook best mee vermaakt, maar geen voldoende. Een 2.5

avatar van EJ Steenbergen

EJ Steenbergen

Vermakelijk met een leuk plot. Soms lekker ongeloofwaardig en simpel dat het haast komisch wordt. Net een voldoende.