• 9.371.015 stemmen

De Grote Slijmfilm (2020)

Familie / Avontuur | 80 minuten

Genre: Familie / Avontuur

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Hans Somers

Met onder meer: Bibi, Rómeycia Valentijn en Géza Weisz

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 5 februari 2020

Plot De Grote Slijmfilm

Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Vanaf 5 februari 2020 in de bioscoop (Splendid Film)

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Er zijn van die momenten dat ik me opeens heel erg oud voel. Ik geloof dat deze nieuwe toevoeging dat effect op me heeft...

avatar van jippie2010

jippie2010

Een spin off van een YouTuber die filmtechnisch te vaak ondermaats is. Het verhaal komt halverwege tot leven maar weet de spanning toch niet helemaal vast te houden. Bibi deed het overigens wel erg leuk en Géza zette een knappe rol neer. Het zwakke einde bevestigde het feit dat het geheel niet altijd bioscoopwaarig was. *2.0

avatar van Elineloves

Elineloves

Vandaag gekeken met mijn oudste (4,5 jaar). Was even bang dat de film vooral voor oudere kids zou zijn, maar ze heeft genoten. Ik vond het zelf ook erg leuk. Zelfs die irritante 'Valentijn uit GTST' (Daan) vond ik totaal niet storend. Geza deed het super, Bibi is een schatje en af en toe even moeten gniffelen om Tina. Het verhaal is flinterdun en tegelijkertijd erg overdreven (Mama, je hoeft toch niet echt naar de gevangenis als je slijm hebt?), maar wat verwacht je. Het is en blijft een film voor jonger publiek en die willen gewoon vermaakt worden en niet teveel hoeven nadenken. Gelukt hoor.

avatar van m1701

m1701

Verhaal was flut maar wat een leuke typetjes.

De rollen waren erg grappig neergezet.

avatar van Mirthe1980

Mirthe1980

Werd al meerdere keren door mijn dochtertjes gevraagd of we de film konden kijken. Maar naar de opinie van Jippie2010 had ik daar totaal geen zin in. Maar wat is het meegevallen. Ik vond de film echt leuk! Misschien had Jippie2010 niet door dat hij naar een kinderfilm aan het kijken was . Oke het verhaal is misschien wat dunnetjes, maar ik verwacht echt geen diepere lagen bij een kinderfilm. Maar alles zat er in. De film was spannend (voor kinderen), er zat echt leuke humor in (ook voor volwassenen) en de karakters zijn echt goed neergezet. Ook het acteren was goed! Met als bijzonder Geza en waar ik helemaal over verbaasd was, was Bibi. Ik ken Bibi van mijn dochters die tot vervelends aan toe naar haar YouTube video's kijken, maar ze kan echt acteren! Echt een ster dat meisje. Het is een leuke familiefilm!!

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke jeugdfilm, leuk voor een keer.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Elineloves schreef:

Zijn die 4 sterren gestemd door je dochtertje van 4,5 jaar, of heb jij dat zelf gedaan? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat een volwassen vrouw (tenminste daar ga ik van uit) 4 sterren geeft aan een dergelijke film. Dat kan er bij mij niet in. Als je dochtertje het deed kan ik me daar wel iets bij voorstellen. Kinderen kijken anders naar films. En zoals je ook zelf zegt is de film voor het jongere publiek.