• 9.375.988 stemmen

Genre: Drama / Mystery

Geregisseerd door: Zac Page

Met onder meer: Joseph Scott Anthony, Lisa Mueller, Ralph Lister

Plot Burst Theory

Een wetenschapper en zijn team zijn op een afgelegen locatie bezig met het ontwikkelen van een vogelgriepvaccin. De problemen beginnen als een teamlid onder mysterieuze omstandigheden met het virus besmet wordt. De wetenschapper realiseert zich dat de levens van miljoenen mensen op het spel staan en gaat op zoek naar de herkomst van het virus.

avatar van 606

In de thema Corvid 19/ Corona virus, deze maar eens kijken........

Ps: als het huidige coronavirus net zo spannend is als deze film? Valt het allemaal wel mee.

avatar van stormfox

stormfox

Ik denk dat ik liever Outbreak (1995) kan kijken dan dit.

avatar van AniSter

AniSter

Het heeft me heel veel moeite gekost om dit gedrocht uit te kijken. Wat een chronologische warboel met herhaaldelijk dezelfde flashbacks op basis van een wazig verhaal wat kant nog wal raakt. Slecht geacteerd. De muziek stelde ook niets voor. Het vermelde genre klopt: de hele film is inderdaad een drama en het is een mysterie wat ze hiermee willen bereiken, behalve dan 87 min. tijd weggooien.