• 9.374.030 stemmen

Oorsprong: Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Kevin Singh

Met onder meer: Monré Aucamp, Proetic, Gerald Copeland

Plot Thirst

Twee Amerikaanse jongens groeien op als beste vrienden, maar dat verandert als een van hen een vriendin krijgt. De ander belandt namelijk ook met haar tussen de lakens en dat geeft gedonder. Wanneer vervolgens de Golfoorlog uitbreekt, gaan de kemphanen het leger in. Ze komen in hetzelfde regiment terecht waar de haat en nijd tussen de twee plaats moet maken voor échte strijd. De onderlinge rivaliteit verandert in doodsangst als een missie mislukt en hun eenheid in de val zit. De voormalige vrienden moeten zich nu samen met andere slachtoffers een weg uit de hel zien te vechten.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Tja de eerste beoordeling is een 4,5 op 5, terwijl 18 stemmen op IMDB een 4,4 op 10 achterlaten.

Gekke wereld........

Ook deze eerst maar even in de koelkast dus.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Het eerste gedeelte zaten wij "ons op te vreten", tenenkrommend slecht geacteerd door de acteurs en aanhang.

Van het tweede deel hebben we tot heden alleen de trailer gezien en na een drie kwartier eerste helft die zich afspeelde in Amerika, is de lust om het restant van de film te bekijken eigenlijk vervlogen.

Laat de beoordeling van ons dus alleen gelden voor de eerste helft van deze film.

Een 4!

avatar van stinissen

Wat een bagger...?

avatar van Drifter

Drifter

Zelden is er zo slecht geacteerd in een film. En dat werd niet beter naarmate het langer duurde.

Muziek/geluid is alternatief maar slecht. Verhaal had in een half uur verteld kunnen worden, het rekken van de film met eindeloze shots van zand wekt irritatie. Kortom: geen aanrader.

avatar van Antoon

Antoon

Amateurisme ten top! Vooral mijden dit wanproduct!