• 9.375.238 stemmen

De Film van Dylan Haegens (2018)

Komedie | 81 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Dylan Haegens en Bas van Teylingen

Met onder meer: Dylan Haegens, Nick Golterman en Ilse Warringa

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 16 augustus 2018

Plot De Film van Dylan Haegens

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Djek

Djek

Hier nog een die met zijn dochters is geweest. Zelf kijk ik met mijn 46 jaar nooit naar youtubers. Ik ben er open in gegaan en heb me kostelijk vermaakt en veel gelachen. Ja, ik vond hem erg leuk. En natuurlijk gaat dit niet om een goed verhaal. Let liever op de details, ze zitten vol humor. Lekker droog en ja, ook flauw, maar ook flauw kan wanneer ook flauw bedoeld erg leuk zijn. Met ook een geweldig rolletje voor Ilse Warringa (juf Ank van De Luizenmoeder).

Slechte film. Alleen Karen Damen en Nick Golterman waren leuk. Te langdradige scenes.

Casht wel lekker. Youtube filmpjes zijn leuker.

avatar van Brabants

Brabants

De Film van Dylan Haegens keek op het begin nog aardig weg maar wat is dit een voorbeeld van een film die daarna compleet weet in te kakken. Vervelend en saai. Het is dat ik er met mijn kinderen naar zat te kijken, die zelf ook de aandacht verliezen! Poep film eerste klas. Ben er maar trots op dat je zo met YouTube hot wilt zijn of bent, chapeau.

avatar van AnyaH

AnyaH

Mijn drie meiden zijn allen grote fans van Dylan Haegens, geabonneerd en kijken alle filmpjes op Youtube, dus de film mocht hier natuurlijk niet ontbreken! We zijn niet naar de bios geweest, maar dvd gekocht via de bekende site en thuis gekeken. De film is een verlengstuk van zijn Youtube kanaal, dus simpele humor, met niet heel veel diepgang, maar toch wel leuk om naar te kijken. Bijrollen zijn ook leuk en geinig dat StukTV ook nog even langskomt voor een bliksembezoek! Ook de stunts zijn leuk gedaan. Alles met elkaar geen hoogvlieger maar zeker leuk gemaakt. Hier geen liefdesverdriet vanwege de kus op het eind, want de meiden vinden het prachtig dat Dylan en Marit gaan trouwen!

avatar van mrklm

mrklm

Dylan Haegens is een tiener met een YouTube-kaanl waarop ruim 1,8 miljoen mensen geabonneerd zijn. De amateuristische filmpjes zitten vol flauwe grappen en erbarmelijke vertolkingen, niet in de laatste plaats van Dylan zelf die nieuwe betekenis geeft aan de term ‘mugging’. De titel van de bioscoopfilm zegt iets over zijn feitelijke creativiteit en het is niet meer dan een serie losse sketches, net zo amateuristisch gefilmd, geschreven en geacteerd. Het draait om de vete tussen Dylan en IJsbrand [Nick Golterman, wiens piepstemmetje de enige aardige grap is], die Dylan niet alleen de loef afsteekt door een paninizaak te openen recht tegenover Dylans broodjeszaak, maar ook zijn best doet om Dylans abonnees af te nemen. Kinderen tot 10 jaar vinden dit wellicht aardig, maar die lachen waarschijnlijk ook om die aloude grap: “Jeroen, poep aan je schoen”. En Rico Verhagen: een beetje jammer, dit.