• 9.373.692 stemmen

The Falls: Covenant of Grace (2016)

Drama / Romantiek | 119 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Jon Garcia

Met onder meer: Nick Ferrucci en Benjamin Farmer

Plot The Falls: Covenant of Grace

In het laatste deel van deze trilogie is de zeer gelovige mormoon Chris eindelijk van zijn vrouw gescheiden en reist naar Portland om zijn voormalige missie-metgezel RJ te bezoeken. De twee komen dichter bij elkaar dan ooit. Maar door de kerk wordt hun relatie opnieuw op de proef gesteld.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Darbie

Darbie

Deel 1 was goed, en daar hadden ze het bij moeten laten.

avatar van AnyaH

AnyaH

Derde deel van The Falls, een dramafilm over de schier onmogelijke liefde tussen 2 Mormoonse jongemannen.

Cinematografie net zo kleurig als deel 2 van de trilogie. Oogstrelende beelden van het uitzicht bij RJ's huis! Vooral binnenscѐnes in huis en een paar buitenscѐnes. Af en toe passende stemmige muziek. Cast: dezelfde als deel 1 en 2, ik vind de hoofdrolspelers beter in hun rollen komen, ze spelen nog overtuigender.

Plot: aan het eind van deel 2 kiest Chris ondanks alles toch voor zichzelf. In deel 3 zie je hoe de relatie tussen de jongemannen zich ontwikkelt ondanks alle tegenslagen en tegenwerking.

Resumé: deel 2 van de trilogie vond ik het beste. Verder denk ik dat met enige moeite van deel 1, 2 en 3 een film van hooguit 2:30 uur (evt. in 2 delen) te maken was geweest.... Het tempo van met name deel 1 lag erg laag. Dat kan ik op zich goed hebben, maar dan moet er in de verhaallijn wel iets gebeuren!

Boodschap: wees jezelf, trek je van groepsdruk niets aan, of verlaat die groep en kies voor jezelf. Als je kiest voor de liefde, ga er dan helemaal voor!

avatar van SimonV

SimonV

Vervolg en laatste deel in de trilogie. Ten op zichte van de vorige films viel deze een beetje tegen. De geluidskwaliteit is beduidend minder. Ook het verhaal vond ik minder. Het is weer [xxx]een dood[/xxx] die de hoofdpersonen bij elkaar brengt. De tegenstanders blijven tegen en in de bijverhalen slaan sommige mensen wel heel snel om van standpunt. Toch is het al met al een waardig einde van de reeks.