• 9.370.370 stemmen

Bruno & Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall (2017)

Familie | 89 minuten

Genre: Familie

Alternatieve titel: Bruno & Boots - Dit Kan Toch Niet Gebeuren

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Vivieno Caldinelli

Met onder meer: Jonny Gray, Callan Potter en Peter Keleghan

Plot Bruno & Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

De twee vrienden Bruno en Boots komen door hun grappen en grollen wel vaker in de problemen. Maar als directeur Sturgeon besluit de twee uit elkaar te halen op school is het menens. Geen lessen meer samen en nog erger vanaf nu ook geen kamergenoten meer. Dit is de ergste straf ooit. Maar natuurlijk komen de jongens met een plan, want als zij nu iedere jongen weg kunnen jagen heeft de directeur geen andere keuze dan de vrienden te herenigen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Shadowed

Shadowed

Hm.

Kids entertainment. Kwam er eigenlijk pas na afloop achter dat dit deel 3 uit de filmreeks is en zelfs een hele televisieserie heeft. Ik had hier eigenlijk nog nooit van gehoord, ik keek het enkel omdat ik zelf soms weleens zin heb in iets wat ik als kind waarschijnlijk ook zou kijken.

Deze film is 1 van de meest richtingloze films die ik ooit heb gezien, ik heb eigenlijk zelden een film gezien die zo veel zaken in zo'n simpel plot betrekt. Het lijkt in dat opzicht op een heel seizoen van de serie die in 90 minuten van een film is gepropt. Het komt tamelijk rommelig over.

Zo gaat de film een bepaalde richting op, maar geeft deze uiteindelijk zowat op en gaat naar een hele andere richting. Alsof de makers verveeld raakte van het huidige plot en toen maar naar de volgende gingen. Als je denkt dat de film ze uiteindelijk samenbrengt heb je het mis. Er is wel een connectie, maar die is flinterdun.

De film kent veel grapjes en veel grollen, maar erg hilarisch is het allemaal niet. Althans, ik denk dat ik de humor gewoon een beetje ontgroeit ben. Kinderen zullen er namelijk ongetwijfeld van smullen, al betwijfel ik of de kids in een duik zullen liggen. Je zou ze er in ieder geval even zoet mee moeten kunnen houden.

De film kent namelijk wel een zeer hoog tempo, wat waarschijnlijk een direct gevolg was van de stortvloed aan ideeën die erin zitten. Veel boodschappen en wijze woorden voor kinderen, maar het blijft uiteindelijk simpel vermaak voor de kleintjes. Volwassenen zullen mogelijk vermaakt worden, maar ik zou het je uiteraard afraden als je hem alleen wil kijken.