• 9.372.674 stemmen

I'm - Infinita Come lo Spazio (2017)

Drama / Fantasy | 109 minuten

Genre: Drama / Fantasy

Alternatieve titels: I'm Endless like the Space / I'm (Endless like the Space)

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Anne Riitta Ciccone

Met onder meer: Mathilde Bundschuh, Barbora Bobuľová en Guglielmo Scilla

Gesproken taal: Engels en Italiaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot I'm - Infinita Come lo Spazio

Het verhaal van Jessica, een 17-jarig meisje dat in een vreemde wereld woont, een plek die in de nabije toekomst onze wereld zou kunnen zijn of misschien vertoeft ze wel in een andere dimensie. Het feit is dat, wat de aard van haar wereld ook mag zijn, de problemen van Jessica dezelfde zijn als in onze wereld. Boven alles wordt ze gegrepen door de angst voor een verschrikkelijke toekomst. Ze lijkt ook iedereen om haar heen erbij te betrekken. De enige ontsnapping lijkt reageren zoals de andere mensen dat doen. Maar Jessica is anders: ze heeft een droom en ze heeft talent, maar haar wereld verwerpt degenen die de wereld willen veranderen en hun leven verbeteren. Alle isolatie en intimidatie hebben een onverwachte impact op de situatie en dat leidt tot een zeer schokkend keerpunt in het verhaal.

Er zijn bij deze film nog geen berichten geplaatst.