• 9.377.538 stemmen

Diário de um Exorcista - Zero (2016)

Horror / Thriller | 98 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titels: Diary of an Exorcist - Zero / Exorcist Diary - Zero

Oorsprong: Brazilië

Geregisseerd door: Renato Siqueira

Met onder meer: Renato Siqueira, Fábio Tomasini en Luiz Marigo

Gesproken taal: Portugees

Plot Diário de um Exorcista - Zero

Nadat een mysterieuze tragedie zijn familie traumatiseert begint Lucas Vidal als priester aan de uitdagende missie om te vechten tegen de grootste vijand van God en de mensheid: het kwaad. Op een dag staat hij met een bloedstollende uitdrijving oog in oog met de duivel. Vanaf nu specialiseert hij zich hierin en wordt één van de meest ervaren duivelbezweerders uit Latijns-Amerika.

Padre Lucas Vidal

Irmã Maria Lucia

Padre Lucas Vidal

avatar van keimpeS

keimpeS

Dit was wel een film waarnaar ik uit keek, vooral omdat in Brazilië ze nog steeds erg bijgelovig zijn betreffende exorcisme, doordat de meerderheid in Brazilië wel katholiek is/was. Dus ik had gehoopt op een serieuze diepgaande film over exorcisme, in ieder geval iets met een verhaallijn als bv aka exorcisme of Emily Rose. Dit viel allemaal tegen, verhaallijn is heel simpel, acteerwerk komt niet overtuigend over en het montage/camerawerk vond ik irritant, elke keer als ze naar een andere scène overgingen ging dat via een fade-out...

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Niks bijzonder en wat een kutposter...