• 9.374.084 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Moziko Wind

Met onder meer: Paul Sorvino, Mischa Barton en Markiss McFadden

Plot Executor

Kyle is een genadeloze moordenaar. Hij werd grootgebracht en getraind door Antonio, een corrupte priester. Wanneer er een moord verkeerd afloopt, blijft er een weesjongetje alleen achter. Kyle neemt het jongetje onder zijn hoede, en ontmoet de aantrekkelijke buurvrouw van het jongetje. Door deze gebeurtenissen begint Kyle zijn manier van leven in twijfel te trekken, en besluit hij het contact met Antonio te verbreken. Hij is echter niet van plan Kyle te laten gaan...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Manier van opdrachten gejat van agent 47, of te wel Hitman uit de gameserie. Daarnaast neemt men de looks aan van Léon en laten onze killer hier ook rondzeulen met een kind. Met dat kind een emotionele band krijgen zoals we ook al zagen in Léon.

Nou mooi voorbeeld van echt goedkoop jatwerk, helaas ook nog in een bedroevende uitvoering. Saai schoot menigmaal door mij hoofd. Niks waarvan je kunt zeggen dat het charme of klasse bevat. Nee een saai stuk drama zonder echt goede actie.

Erg moeilijk om door het prentje heen te komen. Er moet heel wat gebeuren wil de regisseur mijn aandacht nog weer eens pakken met een werk van hem. Hier kan ik gewoon niet veel positiefs over zeggen.

avatar van janpacino64

janpacino64

Tja,...…

Triest.

avatar van Phantasm

Phantasm

Staat bij dat het een aktiefilm is, echt niet, gebeurt erg weinig in en over het over het geheel wel erg saai.