• 9.372.674 stemmen

Michael Jackson: Searching for Neverland (2017)

Biografie / Drama | 105 minuten

Genre: Biografie / Drama

Geregisseerd door: Dianne Houston

Met onder meer: Navi, Chad L. Coleman en Sam Adegoke

Plot Michael Jackson: Searching for Neverland

Het verhaal van de Amerikaanse zanger Michael Jackson, die gezien wordt als één van de meest succesvolle artiesten van de 20e eeuw. Jackson werd al op jonge leeftijd bekend, en had daardoor geen normale jeugd. Hij was echter vastbesloten zijn eigen kinderen dat wél te geven. Voor Jackson in 2009 overleed kende hij enkele lastige jaren.

Michael Jackson

Attorney Davis

Attorney Green

avatar van tattoobob

tattoobob

Navi....de beste MJ imitator die er is...dat zeggen de fans.

Zelf het ik het niet op imitators maar als er iemand is de MJ kan spelen is hij het wel.

De erven van MJ het zojuist verboden om in deze (en andere)film muziek van hem te gebruiken.

Ik zie liever wat anders verschijnen....wat werk bijv clips of concerten op blu-ray maar zal deze wel gaan kijken.

Vanaf volgende week te zien in u.s.a.

avatar van numb nuts

numb nuts

geen stemmen hier?raar?

het is het verhaal van 1 van zijn bodyguard.

film docu .

wel dat iedereen dacht dat hij veel geld had,oftewel veel geld in het laatje kon brengen.

de hoofdrol speler speelt het goed,maar er word weinig inzicht gegeven over het echte probleem.

de gehele film zegt dat hij 1 x door het lint is gegaan?

wel ik hoop dat de body quard hieraan wat heeft gehad.mj was hem dat wel schuldig.

avatar van Mr. Clean

Mr. Clean

Na een turbulente jeugd ontwikkelt Michael Jackson zich tot een wereldster.

Maar de glans van zijn roem staat in sterk contrast met de problemen waarmee hij wordt geconfronteerd, zoals uitbuiting, machtsmisbruik, verslavingen en andere persoonlijke moeilijkheden.

We zien slechts een klein deel van wat hem allemaal is overkomen; hij was een man die nooit echt volwassen werd.

Hij is er niet meer, maar wat hij ons heeft nagelaten, zal nog lang doorwerken, zowel in positieve als negatieve zin.

Laten we eerlijk zijn: slechts weinigen kunnen de druk van roem goed aan.