• 9.372.316 stemmen

OMG... We're in a Horror Movie (2016)

Komedie / Horror | 107 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Ajala Bandele

Met onder meer: Brendan McGowan, Sharon Mae Wang en Nils Jansson

Plot OMG... We're in a Horror Movie

Zes vrienden zijn bezig met hun wekelijkse spelletjesavond. De ontspannen avond wordt echter verstoort door een bulderende stem, die de vrienden horen vanuit de lucht. Plotsklaps en zonder duidelijke reden bevinden de vrienden zich in een horrorfilm. Het is ieder voor zich en de vrienden proberen op de meest wanhopige manieren in leven te blijven. Maar wie krijgt de rol van de moordenaar en wie de rol van het slachtoffer?

avatar van Shadowed

Shadowed

Ach.

Het is een wat vreemd gebeuren, maar uiteindelijk kan het best vlotjes en makkelijk werken. In dit geval volgen we weer een groepje mensen die in een horrorfilm terechtkomen. Leuk concept, niet geheel origineel maar voor een goedkope horrorkomedie heb je wel goud in je handen natuurlijk. Een beetje jammer dus van de nogal flauwe uitwerking.

Het is vooral het plezier dat niet echt door weet te breken waardoor veel van de humor platslaat. De horror is verder ook goedkoop in elkaar gezet en buiten wat lollige grapjes vraag je je toch wel af waar je in hemelsnaam naar hebt lopen kijken als je de film wegklikt. Toch wel zonde van de best grappige posters, maar het vlotte avontuur dat daarop wordt beloofd wordt niet waargemaakt.

Veel meer heb ik er niet over te zeggen. Het is een leuk gebeuren als je weet wat je ermee moet doen, maar deze film lult vooral om het plezier heen naar mijn indruk. Hierdoor wordt het nooit het verfrissende, grappige geheel dat het wel had moeten zijn. Jammer van het leuke concept, gelukkig zijn er wel enkele scenes die nog wat leven in de brouwerij stompen.