• 9.378.220 stemmen

Geregisseerd door: Rob Margolies

Met onder meer: Alexa PenaVega, Spencer Grammer en Kathryn Morris

Plot Roommate Wanted

"Misery seeks company."

Janie is een ambitieuze student die droomt van een beter leven. Dee is een prachtige socialite die over een rijke man droomt. Ze zijn niet altijd beste vriendinnen of goede huisgenoten. Maar wanneer Janie de kans van haar leven krijgt, wordt Dee een helse kamergenoot die wanhopig probeert Janie's leven te verwoesten.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Apart filmpje, zeker als je een thriller verwacht. Pakweg het eerste uur is zo luchtig als maar kan en lijkt straight uit een random chick-flick te komen. Daarna komen er dan toch wat thriller-elementen, met een lichte, duistere, komische noot en zelfs een beetje drama. Het vormt allemaal maar een apart geheel (dat einde ook waar ze het een soort van bijleggen en vervolgens geëlektrocuteerd worden) maar ik vond het wel iets hebben en heb me - hoewel ik een ander soort film had voorgesteld en ook zin had in een ander soort film - wel enigszins kunnen vermaken. De twee dames zijn overigens goed gecast en geven elkaar prima tegenspel.

avatar van ziggy06

ziggy06

3 sterren is omgerekend een 6. Deze film haalt voor mij de 5 niet eens. Barslecht dit. Af en toe zijn de fights wel vermakelijk en Alexa Vega is aantrekkelijk, maar dan heb je het ook wel gehad....zij kan beter dan dit.

Het einde is een lachertje...

avatar van SPT

SPT

Niet onaardige B-film. Heeft wel wat weg van 2LDK. Het begint allemaal nog redelijk braafjes, maar loopt gaandeweg steeds meer uit de hand.