• 9.374.305 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Dylan K. Narang

Met onder meer: Caitlin Stasey, Markus Taylor en Leah McKendrick

Plot All I Need

Een jonge vrouw wordt wakker in een smerig, oud motel. Ze is vastgebonden en bevindt zich in een kamer samen met een aantal andere jonge vrouwen, die zich in dezelfde situatie bevinden. Ondertussen neemt een man een nieuwe baan. Het is zijn bedoeling wat geld te verdienen voor zijn dochter. Zijn vervreemde vrouw houdt haar bij hem vandaan. Het pad van de man kruist met dat van de jonge vrouw.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Prima poster, nou de film nog!

avatar van Daan258

Daan258

Inderdaad gave poster, ben benieuwd.

avatar van perceived

perceived

Na het zien van de trailer denk ik dat ik deze maar skip...

avatar van @Noorderwijk

@Noorderwijk

deel van de vrouw is veel te traaaaaggggggggggggg

deel van de man interessanter maar weer erg kort

al met al viel het tegen

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De scenes met Andrew waren inderdaad interessanter. Die mysterie hield de film nog enigszins boeiend want de scenes met de vrouwelijke slachtoffers waren toch behoorlijk standaard en traag. De uiteindelijke climax met twist was op zich ook teleurstellend en wat te simpel gepresenteerd. Ik heb me niet verveeld bij 'All i Need' (mede door de korte speelduur) maar het is geen film die lang zal blijven hangen.

Kleine 2,5*

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Niet echt verveeld, maar wel onmogelijke dingen en een wat vaag einde.

avatar van joolstein

joolstein

De film is opgedeeld in twee gedeeltes: Het ene gedeelte gaat over een schaars gekleed meisje Chloe (Caitlin Stasey), die opgesloten zit met meerdere andere schaars gekleden meisjes in een kamer. Het andere gedeelte gaat over Andrew (Markus Taylor) die een telefoontje krijgt van een mysterieuze Rus en hierna voor hem gaat werken. Uiteindelijk moeten die twee verhaaltjes bij elkaar komen, echter lijkt dat eeuwen te duren. Nu is de film niet heel slecht maar zeker ook niet heel goed. Vooral hoe de film eruit ziet is positief. Doordat er niet veel dialogen zijn in de film is over het acteerwerk eigenlijk ook niet veel te zeggen. Markus Taylor heeft de meeste tekst en deed het prima. De dames zijn te zien in hun ondergoed en kreunen, huilen en gillen braaf op de juiste momenten. En zoals je van horror-babes mag verwachten reageren ze op de meest onlogische manieren en vaak ook nog tergend traag. Nu is de killer niet veel slimmer. Dat scheelde dan weer voor de dames. Het is daarom al knap dat de film me wel bleef boeien. Verder zal deze standaard-film algauw in de vergetelheid raken.

avatar van Noodless

Noodless

Het verhaal en de trailer sprak me aan, maar de uitwerking viel toch wel echt tegen.

Weinig of geen spanning, matige gore en het duurt veel te lang eer het echt op gang komt. 4/10

avatar van perceived

perceived

Trailer vond ik al niks en de reacties hier zeggen me denkelijk wel genoeg. Van de lijst af en skippen dus.