• 9.234.708 stemmen

Gesproken taal: Duits

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Rettet Raffi!

De 8-jarige Samuel Wiese voelt zich erg eenzaam, omdat zijn vader een jaar geleden zijn familie heeft verlaten om te gaan werken als arts in Afghanistan. Wat nu bijzonder belangrijk is voor hem, is zijn goudhamster Raffi, die hij cadeau kreeg van zijn vader en die hij een aantal fantastische trucs heeft geleerd. Samuel is dan ook geschokt wanneer Raffi op een dag wordt ontvoerd.

avatar van K. V.

K. V.

Deze familiefilm eens bekeken en was niet zo bijzonder. De film sprong nergens echt uit, niet grappig of echt spannend, leuk voor een keertje.

avatar van ROOSKY

ROOSKY

Ik weet niet wat het is met Duitse kinderfilms… Elk land geeft z’n eigen feel mee bij het maken van kinderfilms, maar die van Duitsland pakt mij niet altijd moet ik zeggen. En het ergste? Een plot dat draait om 2 kwijtgeraakte zeecontainers vol peuken! WTF. Ik tik zelf de nodige saffies weg, maar dit hoort niet in een kinderfilm, niet op deze schaal i.i.g. 2*