Genre: Horror / Mystery
Geregisseerd door: Michael Bartlett
Met onder meer: J. Michael Trautmann, Dana Melanie en Clint James
Plot Treehouse
"No kids allowed"
Een tienermeid verdwijnt spoorloos in de bossen, nadat ze een mysterieuze schaduwfiguur heeft achtervolgd. Gevangen in een oude boomhut, wordt ze ontdekt door twee broers. Samen moeten ze een onvoorstelbaar kwaad bevechten dat probeert binnen te komen…
Killian
Geminski
Little Bob
Kondoro
perceived
Jazeker, stem is nog niet goed, maar poster vind ik wel cool.
Die poster is het beste stuk van de film
weberanja
Mwha best wel vermaakt met deze semi horror, maar echt top was het niet.
Left4Dead
Mooie poster dat zeker alleen zijn de beoordelingen hier en op IMDB niet zo mooi. Ik hoop dat de gasten van Treehouse Masters (Discovery Channel) daar hangen, dan zou ik film zeker gaan zien.
weberanja
survivorjm
Horrorfilms zijn sowieso een verzameling clichés dus ik verwachtte niet bepaald een vernieuwende verfrissende film. Dit gedrocht was echter in staat om zelfs die clichés op de slechtst mogelijke manier te brengen.

bjerik76
is deze film achterstevoren opgenomen ?
Hoe verder de film gaat hoe slechter alles word.
Meestal worden acteurs steeds beter, maar niet in dit geval.
Het begon wel goed, maar het leek steeds meer een slecht geacteerde soap te worden.
De dialogen waren slecht, de acties werden steeds dommer terwijl ze ( ik vraag me af hoe) ze in mum van tijd alles wisten over het onvoorspelbare kwaad zoals hier genoemd word terwijl ze hysterisch krijsend tegen elkaar zich verstopt hielden.
Als ze zo slim is en zoveel weet begrijp ik niet dat ze dan zulke domme acties doet of zielig doet.
Op een gegeven moment leek het wel of zet allemaal wel oke vonden in welke situatie ze zaten.
de poster is mooi, maar het lijkt meer een tv film voor tieners hoe gelikt alles overkomt.
over het eind begin ik maar niet, hoewel ik blij was dat de film ophield.
toch nog een pluspunt..
Daan258
Dit moet haast wel de slechtste film zijn die ik in de afgelopen maanden heb gezien.
Bij de eerste 15 min dacht ik echt bij mijzelf: die vele negatieve berichten is ook weer een beetje overdreven, maar nee hoor. Het was uiteindelijk een afgrijselijke film. Heb geen idee naar wat ik heb zitten kijken.
BAGGER, BAGGER, BAGGER
Phantasm
Wat nou horror, weinig van gezien, de film had verder niet veel soeps om het lijf, ook geen verhaal.
Woland
Vette poster, maar de film stelt maar weinig voor. Aardig begin, maar het grootste deel van de film is saai en oninteressant. Ik heb toch heel regelmatig op de klok moeten kijken om te zien hoe lang ik hier nog doorheen moest. Nog een beetje actie tegen het einde, maar ook dat was niet heel geweldig en toen interesseerde het me allemaal vrij weinig meer wat er met die prutserige acteurs ging gebeuren.

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix