• 8.896.601 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Abel Ferrara

Met onder meer: Ken Wahl, Robert Culp en Nancy Allen

Plot The Gladiator

"A Heavy Metal Vigilante on a Vendetta!"

Rick Benton (Ken Wahl) onderneemt een éénmans-wraakactie tegen de door de rechtbank vrijgesproken man die na een ongeluk is doorgereden en de dood van zijn broer op zijn geweten heeft.

logo tmdbimage

Woman in Class

Garth Masters

avatar van Waku

Waku

Hele goedkope en clichematige actiefilm.

Categorie C film.

avatar van Diesel

Diesel

Dat Ferrara geen Kubrick is wist ik al maar dit is toch echt van een bedroevend laag niveau. Mijn twaalfde en meteen veruit de slechste die ik van Ferrara heb gezien. Een slappe TV-film met ongeïnspireerde achtervolgingen, absurd slechte flashbacks, ondermaats acteerwerk en de domste dialogen sinds Piranha II. Het is dat Ferrara's bekende duistere stijl ook in deze film duidelijk aanwezig is, anders had ik dit bestraft met 1 sterretje. Grote tegenvaller van ''The Master of Depression''. 2*

avatar van yeyo

yeyo

Ik vond juist dat Ferrara's stijl absoluut niet merkbaar is. Het lijkt gewoon de zoveelste vigilante flick, die tevens op het succes van de superieure tv-film Duel probeert voort te borduren. Ik vraag me af hoeveel inspraak Ferrara in het project had. Ik heb al 12 van zijn films gezien en dit is de eerste zonder religieuze symbolen.