• 9.371.070 stemmen

Geregisseerd door: René Gainville

Met onder meer: Catherine Jacobsen, Michèle Girardon en Karyn Balm

Gesproken taal: Frans

Plot Alyse et Chloé

Alyse is een succesvol model. Ze heeft al een jaar een affaire met de fotograaf Luc Bordier. Hij houdt echt van haar maar verwaarloost haar omdat hij het te druk heeft met zijn werk. Chloé, die een advertentiebedrijf runt, maakt gebruik van een van de dagen waarop Luc het te druk voor Alyse heeft, om haar te versieren. Alyse probeert dat voor Luc te verbergen, maar die realiseert zich al snel wat er aan de hand is.

Le mage adepte du nombril

La mère d'Alyse

Le client important

Jean-Pierre

Le père d'Alyse

La maîtresse de maison

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Beetje warrige film, maar wel heel vooruitstrevend voor 1970 denk ik..

avatar van Fransman

Fransman

Inderdaad, knap warrige film. Gaat eigenlijk nergens over. En alles is nep. Behalve de mooie borsten en lijven van Catherine Jacobsen en Michèle Girardon, die regelmatig uit de kleren gaan om elkaar te plezieren. En ons natuurlijk. Het gaat om een driehoeksrelatie, en die zijn altijd ingewikkeld en vervelend. Alyse (Catherine Jacobsen) heeft een relatie met fotograaf Luc, een irritant en jaloers mannetje. Dan wordt ze verleid door Chloé (Michèle Girardon), die nogal heerszuchtig en bedillerig is. Alyse moet kiezen tussen Luc en Chloé. Uiteindelijk krijgt niemand wat hij wil.

Geen hoge school acteurs in deze film, die erg de jaren zeventig ademt. De (lesbische) relatie tussen de twee vrouwen is geen moment geloofwaardig. Die tussen Alyse en Luc ook niet. Ze maken voortdurend ruzie. Trouwens, die Luc is ook al niet geloofwaardig als fotograaf. Loopt maar een beetje aan te rommelen en meisjes te versieren met een verkeerd fototoestel. Oppervlakkigheid ten top. Gauw vergeten deze film.

avatar van Fransman

Fransman

Zag hem bij toeval in de herhaling. Is in feite een vervelende en rommelige film met een irritante score, waarin veel wordt gedronken en gerookt. Maar is op sommige momenten ook wel sexy.