• 9.372.714 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Lyon

Met onder meer: John Hennigan, Christian Oliver en Marcus Shirock

Plot Hercules Reborn

"A fallen hero rises again!"

Wanneer de bruid van een jonge man wordt ontvoerd door een boze koning, schakelt hij Hercules in voor hulp. De gevallen held leeft al jaren in ballingschap, vanwege het vermoorden van zijn familie, maar de moed van de jonge man inspireert Hercules. Samen vechten ze om de bruid te redden en om de eer van Hercules terug te krijgen.

• 11904 berichten

Een van de nieuwe titels van The Asylum. Overigens zijn zij echt niet de enigen die een graantje willen meepikken van het hernieuwde Hercules-succes.

avatar van soundenlight

soundenlight

Dit is de allerslechtste Hercules film die ik ooit heb gezien. Deze acteur kan helemaal niet acteren.

Deze acteur is een professioneel worstelaar geweest of hij is het nog steeds en had hij moeten blijven doen want acteren kan deze man niet. Wat de film betreft er zit helemaal geen verhaal in.

De film is vast met een low budget gemaakt en is gewoon een flop. Ik snap niet dat deze film in de bioscoop heeft gedraaid. De beste Hercules film is "Hercules in New York" met Arnold Schwarzenegger.

soundenlight schreef:

Ik snap niet dat deze film in de bioscoop heeft gedraaid.

Heeft het ook niet: alle films van The Asylum zijn direct-to-DVD.

avatar van Kondoro

Kondoro

Binnenkort even gokje wagen Ben wel nieuwsgierig aan het worden..

avatar van Don Jerome

Don Jerome

Bedroevend slecht!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Een Hercules film met een WWE worstelaar in de hoofdrol? Ik denk dat ik pas.

avatar van Kondoro

Kondoro

Richard_Voorhees schreef:

Een Hercules film met een WWE worstelaar in de hoofdrol? Ik denk dat ik pas.

De enigste WWE worstelaar die kan acteren is Dwayne Johnson, vind ik, als ik het goed schrijf.

• 11904 berichten

Meevaller - mijn aandacht bleef het grootste gedeelte van de speelduur aanwezig en dat is wel eens anders geweest bij The Asylum. Personages en verhaal interessant genoeg, geweld stevig. Weinig nieuws onder de zon maar best leuk.

avatar van Theunissen

Bijna een jaar gelden heb ik de vorige matige film van deze regisseur gezien, te weten "Bermuda Tentacles (2014)", en nu was het dus de beurt aan zijn Hercules verfilming.

Ondanks dat het verhaal weinig voorstelt (wat wil je ook met een "The Asylum" film) en nergens weet te boeien, viel het met de uitvoering nog enigszins mee en ziet het er allemaal ook niet onaardig uit (best aardige decors, aankleding en beelden van de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt). Dat laatste was zeker van toepassing op de fraaie Christina Wolfe in de rol van Princes Theodora, ondanks het dragen van Jezus sandalen. Ze stond trouwens ook goed haar mannetje. Degene die de meeste indruk achterlaat (qua uiterlijk en postuur) is natuurlijk WWE worstelaar (die spelen best vaak mee in actiefilms en ik kan me wel voorstellen waarom) John Hennigan in de rol van zuipende Hercules. Ondanks dat hij niet kan acteren (de anabolen die dit soort personen als dagelijks voedsel beschouwen, hebben natuurlijk zijn hersenen aangetast) en waarschijnlijk ook niet kan lezen (handig als je een script moet lezen), ging hij soms wel lekker grof te keer zoals gelijk al in de opening waarbij hij zijn gezin vermoordt met een vaas. Sowieso zit er aardig wat actie in het verhaal, die ook regelmatig hard is.

Hier en daar is de film gewoon lachwekkend slecht en ook saai, maar omdat de film maar iets van 90 minuten duurt is het wel allemaal vermakelijk om eens een keertje gezien te hebben. Deze film heb ik overigens gezien op de zender SyFy (werd aangekondigd met "let op, de volgende film bevat geweld" ) die veel van zulke goedkope films uitzenden. Hier en daar zit er soms een leuke film bij (zoals de Sharknado's films), maar het merendeel is gewoon lachwekkend slecht.

avatar van MOVIEMAZZTER

MOVIEMAZZTER

Erg voorspelbare film met nogal wat b-acteurs en c-figuranten. Dat deze erg matige kwaliteit in 2014 nog geproduceerd wordt (vergeleken bij veel historische films uit het verleden) geeftwel te denken.