Miguel Littin

mijn gemiddelde
3,33
6 stemmen

Geboren:
9 augustus 1942 (75 jaar)
Palmilla (Chili)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 6 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,33 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,69

Filmografie

3,83 (3)
El Chacal de Nahueltoro (1969)
Alternatieve titel: Jackal of Nahueltoro
3,50 (1)
Actas de Marusia (1976)
Alternatieve titel: Letters from Marusia
Alsino y el Condor (1982)
Alternatieve titel: Alsino and the Condor
Los Náufragos (1994)
Alternatieve titel: The Shipwrecked
La Última Luna (2005)
Alternatieve titel: The Last Moon
2,00 (1)
Dawson Isla 10 (2009)
3,00 (1)
Allende en Su Laberinto (2014)
Alternatieve titel: Allende