Alain Cavalier

mijn gemiddelde
2,90
53 stemmen

Geboren:
14 september 1931 (85 jaar)
Vendôme (Frankrijk)

Er staan 14 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 53 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,90 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,83

Filmografie

3,25 (10)
Le Combat dans l'Île (1962)
Alternatieve titel: Fire and Ice
4,07 (7)
L'Insoumis (1964)
Alternatieve titel: The Unvanquished
Mise à Sac (1967)
Alternatieve titel: De Twaalf Gemaskerden
2,78 (9)
La Chamade (1968)
Alternatieve titel: Heartbeat
3,00 (2)
Le Plein de Super (1976)
Alternatieve titel: Fill 'er Up with Super
Martin et Léa (1979)
Alternatieve titel: Martin and Lea
3,00 (2)
Un Étrange Voyage (1981)
2,75 (10)
Thérèse (1986)
2,50 (2)
Libera Me (1993)
1,75 (4)
René (2002)
3,00 (1)
Le Filmeur (2005)
2,00 (3)
Irène (2009)
Alternatieve titel: Irene
Pater (2011)
2,33 (3)
Le Paradis (2014)