132.163 gebruikers | 83.024 films | 30.180 regisseurs | 3.420.472 berichten | 4.773.398 stemmen

Music and Lyrics (2007)

Music and Lyrics (2007)
1010 stemmen | gemiddelde 3,05
mijn stem:
alle leeftijdenVerenigde Staten
Komedie / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Marc Lawrence (II)
met Hugh Grant, Drew Barrymore en Brad Garrett

Een aan lager wal geraakte zanger krijgt de kans om een nummer 1-hit te schrijven voor popdiva Cora Corman. Het enige probleem is dat hij nog nooit een tekst heeft geschreven en hij heeft maar een paar dagen de tijd. Hij krijgt toevallige hulp van zijn plantenverzorgster.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2011, 12:57 uur
Heerlijke film. De muziek, de teksten, de chemie, het happy end..smullen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2011, 21:54 uur
Leuke film als je geen zin hebt ergens over na te denken.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Music and lyrics (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Music and lyrics (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Music and lyrics (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 februari 2011, 12:17 uur
Leuk, klein en sympathiek filmpje. De wisselwerking tussen Grant en Barrymore is prima, iets wat in dit soort films toch wel erg belangrijk is.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 februari 2011, 20:02 uur
Gewoon een leuke feelgood film niet hoogstaand maar zeker de moeite waard om te kijken van mij een voldoende.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2011, 10:21 uur
kijkt lekker weg, een prettige feel good movie, niets meer en niets minder!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2011, 13:02 uur
Niks mis mee, wel goed, in feite worden al die bands en artiesten die al decennia teren op hun oude hits, of sterker nog, hit, mooi even op de hak genomen. Zelf denk je nog steeds: ik ben heel wat! Vroeg of laat kom je er toch achter dat het over is. Kom dan ook eens met wat nieuws!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2011, 16:46 uur
Leuk thema, goed acteerwerk (wat te verwachten is), vermakelijk tot het eind.
Alleen dat laatste liedje was flauw.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 mei 2011, 9:40 uur
Aardig filmpje. Je krijgt wat je verwacht van Hugh Grant, die speelt ook elke rol hetzelfde.
Ik vind alleen Drew Barrymore niet zo leuk, maar ze speelt opzich goed.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 9:07 uur
Nu echt een film die bij mij past. De humor is op en top en de muziek heerlijk om naar te luisteren.
Het beeld van de "vroegere" muziek wordt erg leuk na gedaan.
Acteerwerk is prima en het verhaal goed onderhouden maar wel vrij standaard.
Ik ben helemaal weg van deze film. Een dikke 5.0*
Hier mogen er veel meer van komen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2011, 17:04 uur
Music & Lyrics is een film dat qua plot echt niets voorstelt(een "planten water geef dame" die per toeval een fantastische songwriter is :') ), maar gelukkig nog dankzij het leuke begin(aanstekelijk liedje) en de chemie tussen Grant en Barrymore uit te zitten valt.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 november 2011, 16:00 uur
Music & Lyrics is een best fijne film. Na afloop van de film resteert er een fijn gevoel wat de verdienste is van de film. Het verhaal stelt niets voor, niets vernieuwends. Het verloop van het verhaal stelt nog minder voor want zo verloopt vaak een gemiddelde film. Hoe het verhaal wordt gepresenteerd is daarentegen best fijn. Het acteerwerk van Hugh Grant en Drew Barrymore is best prima, de rest is matig, maar gelukkig draait het verhaal grotendeels alleen om Hugh en Drew. Verder valt er weinig te zeggen over Music & Lyrics. Leuk om samen met je vriendin op de bank te bekijken zonder de verwachting om iets geweldigs te gaan zien..
Met dank aan de M&M actie 3,0*!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2011, 21:54 uur
Geweldige film. Als je zin hebt in een lekker romantische comedy dan is dit absoluut een aanrader. Hugh Grant en Drew Barrymore spelen goed, er is zeker sprake van chemie.
Dit is een film die ik over een tijd nog wel eens wil zien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 10:28 uur
'k vond hem ook niet mis. Het begint al direct goed met het bekende liedje "Pop goes my heart" en dito foute videoclip :)
De rest was weinig wereldschokkends, maar heel genietbaar.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 13:16 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Echt een heerlijke film! Nou hou ik sowieso van Grant als acteur (terwijl ik vroeger altijd in the "you hate him" groep zat, met het ouder worden werd ik geraakt door zijn klungelige doch romantische en charmrijke acties. Drew Barrymore heeft me ook vaak aan het lachen gezet en ik zwijmelde helemaal weg bij de zoen!

Zeker een aanrader als je verliefd bent trouwens! Heel veel herkenbaarheid haha

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 0:32 uur
Wow, een echte verassing.

Music and Lyrics is een voorspelbare, maar toch vermakelijke romantische komedie. Drew Barrymore vind ik echt een schattig gezicht hebben. Ze speelt hier goed en de chemie tussen haar en Hugh Grant werkt echt aanstekelijk. Ik heb vaak met een lach op m'n gezicht gezeten, maar ik heb ook af en toe echt uitbundig gelachen. Ik had eens zin in een rom-com (en dit gebeurt niet vaak) en ik heb mij zeker niet verveelt. Een goede 3,5*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 21:48 uur
Om Grant kan ik altijd wel lachen ook al zijn zijn grappen soms te flauw. Maar dat zangeresje stal wel de show zeg! ;-)

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2012, 8:54 uur
Grant kan best acteren, maar waarom hij zijn talent vergooit in de zoveelste 13 in een dozijn romkom is me een raadsel. Ik vond de film slaapverwekkend. Al het leven leek uit me gezogen te worden. Alle gebeurtenissen waren erg voorspelbaar en heel erg feel good. Wat een duffe film.

Wel +1 voor Drew Barrymore, natuurlijk.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2012, 14:16 uur
Doorsnee romcom maar ik kan er wel van genieten. Leuk verhaal, leuke acteurs, wat wil je nog meer? Er zijn betere in het genre maar ik vond dit een prima film.

Dikke 3*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2012, 22:36 uur
Vond het wel vermakelijk, niets meer niets minder.