The Hills Have Eyes (2006)

1988 stemmen | gemiddelde 3,28

Horror /
Thriller107 minuten
geregisseerd door
Alexandre Ajamet
Aaron Stanford,
Dan Byrd en
Emilie de RavinEen Amerikaanse familie is met de camper op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.
4,0
[permalink] geplaatst op 21 januari 2012, 14:57 uurik vond het juist goed om te zien, dat de familie totaal overstuur was. in veel films lopen de slachtoffers 5 minuten na de dood van een familielid, gewoon weer vrolijk verder.
dit maakt het voor mij veel realistischer en een topfilm.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 januari 2012, 15:57 uurBest een leuke film vooral de mutanten zagen erg cool uit en de gore was ook goed!
3,5
[permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 21:15 uurMooie film, geen slap gedoe met het moorden lekker bruut daar hou ik wel van in zo'n film. Ik had gehoord dat deel 2 een stuk minder is, ik zal hem eens kijken.
4,0
[permalink] geplaatst op 2 februari 2012, 14:42 uurSuper Film.. zeker 4 sterren waard..
3,0
[permalink] geplaatst op 4 februari 2012, 18:02 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenZoals in elke horror film zitten er slechte voorspelbare scènes in. Bijvoorbeeld
dat ze iemand horen, maar hem niet kunnen zien... 3 tellen later staat die ineens pal achter je, lijkt superman wel. Of de scene op het einde, dat die jonge vader zijn wapen bij 'dode' mutant neer gooit.
De aanradingsscene zag er ook wel bruut uit, maar het was nog bruter geweest als het meer leek op verkrachting. Dat zou dan gewoon een ziekere scene zijn geweest, en dus shockerender. Ook die scene van de vogel was wel lekker smerig.
Ook al is het een onrealistisch verhaal, het weet wel te boeien.