134.878 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.931 berichten | 4.928.097 stemmen

locatie: Films » The Forgotten (2004) » Info

Thriller / Sciencefiction
96 minuten

geregisseerd door Joseph Ruben
met Julianne Moore, Alfre Woodard en Gary Sinise

Telly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideeën lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...

gebruiker
bericht

Zinema
(crew)
avatar van Zinema
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2010, 18:47 uur
Snel vergeten.

Waar deze lang uitgesponnen X-Files episode in het begin nog op een aardige thriller lijkt, begint de film al meer af te zakken naar bedenkelijk niveau. Een paar schrikmomentjes kunnen niet verbloemen dat dit behoorlijke standaard-reut is, met een tenekrommend einde.

Doorsnee.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 november 2010, 22:03 uur
al veel gezegd hier, maar het einde vond ik o zo teleurstellend.
Nochtans was de film goed begonnen, en al onmiddellijk grijpt de fim je een beetje naar de keel. Bij momentenen deed de film me ook denken aan Flightplan, waar de moeder ook helemaal doordraait als iedereen ineens vergeten is dat ze kinderen hebben.

Maar goed, spanning was ok, acteerwerk was zeker ok, alleen het einde fel tegenvallend. 3*

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Forgotten (€ 6,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Forgotten (€ 6,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Forgotten (€ 6,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 augustus 2011, 23:01 uur
Film weet goed te boeien en blijft aandacht vasthouden. Naar het einde toe wordt het langzaam maar zeker minder en minder. Het leek wel of het budget op was! Waar ik hoopte op een sixth-sense achtige ontknoping, werd het wel een erg goedkoop alienverhaaltje. Jammer, daar had meer ingezeten!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2011, 8:54 uur
Wham
Begin was goed, het verhaal bouwde ook goed op, alleen het einde was belachelijk makkelijk... dit haalde toch wel de film naar beneden.
Heb het idee dat de film nog niet af is, of dat er nog iets mist ofzo.

Maar opbouw en spanning was goed

movie-edje
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 18:33 uur
waardeloos, slaapverwekkend, vermoeiend.

Geen beste rol voor Julianne moore!

Het komt allemaal te forserend over.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2012, 11:27 uur
eerste uur leuk, maar hoopte toch op iets minder buitenaards geblabla

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2012, 12:53 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Een leuk uitgangspunt wordt helaas wat te fragmentarisch uitgebeeld in de film en het einde is helaas ook te zot voor woorden. Jammer dat films vaak een uitvlucht naar het o zo makkelijke zoeken, dit maal de aliens.