Madagascar (2005)

80 minuten
geregisseerd door
Eric Darnell en
Tom McGrathmet de stemmen van Ben Stiller, Chris Rock en Jada Pinkett Smith
Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 april 2009, 13:14 uur't Ging..
Alleen de pinguins waren leuk om te zien.. Daarom een 2.5
3,5
[permalink] geplaatst op 14 april 2009, 19:00 uurIk hou wel van animatiefilms.. miss ga ik nu een beetje te oud worden ervoor maar het is echt nog steeds wel leuk..
vooral melman en gloria zijn de lachers van deze film en de pinguins of om niet te vergeten.. het is geniaal gemaakt en zeker een aanrader voor een avondje lachen en gewoon gezellig met elkaar zitten
3,0
[permalink] geplaatst op 17 april 2009, 13:03 uurAardige film, kijk niet heel veel animatie films, vind Kung Fu Panda stukken beter en Ice Age ook, al met al : 3.0
3,0
[permalink] geplaatst op 3 mei 2009, 12:18 uurHap, slik, weg...
[permalink] geplaatst op 23 juni 2009, 18:22 uurI like to move it, move it
I like to move it, move it
I like to move it, move it
Ya like to ("Move it")
Repeat 2 more times
(talking)
All girls all over the world,
original Mad Stuntman pon ya case man!
I love how all girls a move them body,
and when ya move ya body, move it,
nice and sweet and sexy! Alright!
Woman ya cute, and you don't need no make up,
original cute body you a mek man mud up. (x2)
Woman! Physically fit, physically fit,
physically, physically, physically fit
Woman! Physically fit, physically fit,
physically, physically, physically fit
Woman! Ya nice, sweet energetic
(chorus)
Woman ya cute, and you don't need no make up,
original cute body you a mek man mud up. (x2)
Eye liner - pon ya face a mek man mud up
Nose powder - pon ya face a mek man mud up
Pluck ya eyebrow - pon ya face a mek man mud up
Gal ya lipstick - pon ya face a mek man mud up
Woman ya nice broad face,
and ya nice hip, make man flip and bust up them lip.
Woman ya nice an energetic,
big ship pon de ocean that a big titanic.
Woman ya nice broad face,
and ya nice hip, make man flip and bust up them lip.
Woman ya nice and energetic,
big ship pon de ocean that a big titanic.
Repeat chorus to end
4,0
[permalink] geplaatst op 15 juli 2009, 13:46 uurWat een plezier om naar deze film te kijken.
Pracht humor.
5,0
[permalink] geplaatst op 16 juli 2009, 22:10 uurZaalig mooie film. Zo'n top humor.
Vooral de pinguins die vind ik hilarisch!
(geen wonder dat ze een eigen serie hebben

3,5
[permalink] geplaatst op 20 juli 2009, 12:51 uurLeuke film als je hem voor de eerste keer kijkt, als je hem daarna kijkt vind ik dat dat een stuk saaier is.
2,0
[permalink] geplaatst op 25 juli 2009, 11:55 uurVisueel best okee; maar het verhaal is van een bedenkelijk niveau, en de humor stelt nauwelijks iets voor.
Conclusie: film gebuisd.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2009, 18:21 uurLeuke animatiefilm met dieren (de zoveelste), maar toch leuk. Natuurlijk ook weer met de stemmen van bekende acteurs. Het verhaal speelt zich af in een dierentuin in New York, maar niet voor lang.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2009, 18:24 uurMatige animatiefilm van Dreamworks. Jammer dat het weer met dieren moet zijn en de humor is maar zus en zo. Verhaal stelt niet veel voor natuurlijk, tsja wat verwacht je dan. Al bij al kon hij er best mee door.
2,5
[permalink] geplaatst op 2 september 2009, 5:33 uurpfft animatie film. hier en daar wel leuk, niet echt gelachen. beter dan deel 2, verhaal is simpel gelukkig een korte film, meer voor de kids.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 oktober 2009, 19:46 uurBest onderhoudende animatiefilm. Niets meer niets minder.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 13:25 uurgewoon aangenaam om te kijken dun verhaaltje maar mooie beelden
af en toe leuke humor maar echt niet te veel van verwachten
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 18:17 uurDeze film is gewoon:
Bankje, zakje chips fris/biertje, verstand op nul en kijken/lachen.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 21:58 uurgrappige film vooral dat move it move it gedeelte
De film is echt iets wat je moet kijken met verstand op nul, net als wat Kalehein nu net zei.
Verhaal is wel grappig, maar verwacht ook niet te veel.. het is ook maar een kinderfilm.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2009, 19:06 uurLeuke animatiefilm, met grappige personages. er zitten een hoop hilarische momenten in deze film. het verhaaltje is ook prima bedacht. 3 sterren.
4,0
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 9:44 uurEen geweldige animatie film. Ik heb deze al vele malen gezien maar hij blijft zeker leuk.
De stemmen en de gebeurtenissen waren soms echt om te lachen. Er zat ook verhaal en actie in
Ik vind de film zeker voor elke leeftijd. Echt voor iedereen aan te raden.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 20:50 uurAangename en vriendelijke animatiefilm met hier en daar goede humor.. Niet zo sterk als veel andere animaties echter...
3,0
[permalink] geplaatst op 29 december 2009, 22:52 uurAlleen de pinguins vond ik leuk : )
1,5
[permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 17:43 uurTweede film is beter.
Irritante tekenfilm. Volgens mij zijn de ouders zuchtend de zaal uitgegaan toen het afgelopen was.De pinguïns waren enigszins leuk. Voor de rest is dit zo druk en irritant. Ook de grappen zijn niet leuk. 1,5 voor de moeite.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 21:20 uurging wel, was de moeite.