Madagascar: Escape 2 Africa (2008)

Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
1010 stemmen | gemiddelde 3,22
mijn stem:
Animatie / Avontuur
89 minuten

geregisseerd door Eric Darnell en Tom McGrath
met de stemmen van Ben Stiller, Chris Rock en David Schwimmer

De bekende New Yorkse giraffe, leeuw, nijlpaard en zebra verlaten het eiland Madagascar en komen terecht in Afrika. Hier ontmoet Alex de leeuw zijn familie, maar al snel komt hij tot de ontdekking dat hij het leeuw zijnverleerd is in de dierentuin van New York.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2009, 8:48 uur
lachen tot en met :-)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 11:52 uur
Best wel leuk eigenlijk. Het verhaal is niet interessant en dient alleen maar om de meest debiele situaties te laten passeren (pinguins die vliegtuigen in elkaar zetten bijvoorbeeld), de verwijzingen naar The Lion King en Survivor zijn overigens wel leuk verzonnen. Het is dan ook de gort droge humor die deze film de moeite waard maakt en dan vooral de bizarre acties en uitlatingen van de perfect gecaste Sacha Baron Cohen als King Julien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 21:45 uur
Grappig animatie film :)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 16:05 uur
I like to move it move it !!

Aanstekelijk vanaf het begin. De personages uit het eerste deel beleven nieuwe avonturen en je blijft gewoon lachen. De pinguins zijn nog inventiever als het A-team en het wilde Omaatje in het wild maakt de lach op je gezicht compleet.
Kan zich meten met The Incredibles, Shrek, enzovoorts.

Ik kan niet wachten tot mijn kleine ventje wat groter is.. gaan we samen lachen op de bank.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 januari 2010, 13:45 uur
Heel schattig vervolg dat het vooral moet hebben van zijn hoge cuteness factor. Hoogtepunt was voor mij Alec Baldwin als de gemene leeuw en Schwimmer als Giraf. Het is niet allemaal even geweldig maar ik heb me hier toch wel mee vermaakt en af en toe best gelachen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 januari 2010, 17:00 uur
bij dezen kreeg ik de slappe lach

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2010, 21:08 uur
Gebeurd niet vaak dat een tweede deel beter is dan de eerste.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 17:23 uur
Iets beter dan de vorige film.

Grappen waren wat leuker. Er zitten niet te veel drukke ADHD karakters in en het is minder irritant dan de vorige film. Ook is deze met de tweede kijk beurt nog steeds best vermakelijk. 3,5.

niet ingelogd

106.758 gebruikers | 63.880 films | 23.735 regisseurs | 2.461.992 berichten | 3.456.925 stemmen