menu

Hier kun je zien welke berichten .Fee. als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Last Song, The (2010)

2,5
Wat een meevaller! Ik had er niet veel van verwacht, wat waarschijnlijk erg goed is geweest.

Wist niet veel over Miley Cyrus en wat me vooral aan haar opviel waren haar stem (zo laag!) en haar pruil-lipje, dat laatste begon me op een gegeven moment toch wel echt te irriteren...

Maar verder vond ik het een lekkere, romantische film voor zo af en toe. Geen barre-slechte acteerprestaties kunnen ontdekken waardoor ik toch wel goed in het verhaal zat. Jammer was dat de film in de tweede helft een beetje inzakte naar mijn idee, het begon gewoon goed, keek lekker snel weg en toen werd het wat minder. Het leek alsof het allemaal wat opgerekt moest worden. Verder was het uiteraard voorspelbaar, maar hee! Ik heb me vermaakt!

3,5*

Lover of Loser (2009)

2,0
Ik val niet echt binnen de doelgroep (19 jr.) maar ik was heel benieuwd naar een verfilming van een Carry Slee boek. Het is mijn eerste verfilming en hij is me eerlijk gezegd toch wel erg tegengevallen. Ik las, toen ik nog wat jonger was, alle boeken van Carry Slee. Ik verslond ze, om het zo maar even te zeggen.

Wat mij vooral irriteerde waren de acteurs. Ik vond ze allemaal slecht, met uitzondering van Martijn (Mees) dan. Ook Gaite helaas (wat een naam overigens). En dan Ruud Feltkamp, ongelooflijk slecht gekozen. Loverboys do not look like him. Hij was totaal niet overtuigend en ik vind het maar gewoon een jongetje.
Laten we over de rest van de bijrollen maar niet uitweiden.
Ik kan er niet meer van maken dan 2 sterren, omdat het verhaal nog wel interessant was en omdat Martijn gewoon wel goed acteerde.

Grappig overigens dat Carry Slee zelf nog even voorbij komt lopen!

Traces (2014)

Alternatieve titel: Sporen

3,0
Het eerste gedeelte was veel in scene gezet, het werd inderdaad interessanter toen we de kijk op het leven van de geïnterviewden te weten kwamen. Zouden we wel of niet zoals 'hij' kunnen zijn?
Toch raakte het me op de een of andere manier wel. Het voorstellen dat iemand zo heeft geleefd en wat zijn verhaal is geweest. De beelden van het op onorthodoxe manier verwijderen van zijn bezittingen maakte het nog net wat ruwer.

Minpunten waren inderdaad het stenenkolen Engels en daarnaast de vele taalfouten in de ondertiteling!

3*