menu

Hier kun je zien welke berichten tommycool als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Geheime Kamer

4,5
Ook dit deel stelt mij zeker niet teleur. Misschien niet zo goed al het allereerste deel, maar er komen wel geweldige nieuwe characters zoals Dobby, en Smalhart ( die allebei trouwens redelijk vervelend zijn in de film ). De magie blijft erin zitten.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Alternatieve titel: The Deathly Hallows

4,0
Opnieuw een redelijk saaie HP film. Wel beter dan de Halfblood Prince, want er zit meer actie in. Opzich wel een goeie verhaallijn en zo, en ik blijf dan ook nog een groot HP fan. Maar deze film was niet een geweldig begin van het einde.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2

5,0
YESSS! een spetterend einde van een geweldige filmreeks. Deze film heeft de saaiheid van Deadlhy Hallows Part 1 en Halfblood Prince bij elkaar overwonnen. Precies het einde zoals ik had gehoopt, en de film heeft me ook ontroerd.

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Vuurbeker

4,0
Deze film is naar mijn mening een van de duisterste Harry Potter films. Nog steeds heel vermakelijk, maar de magie is hier officieel dood. Ik moet eerlijk zeggen toen deze film net uit was, en ik nog een stuk kleiner was, ontroerde de dood van Carlo mij wel, dus dat hebben ze goed gedaan. Maar nog steeds is het niet beter dan de eerste 2.

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Halfbloed Prins

4,0
Hoewel ik een grote HP fan ben, vind ik deze film veruit de slechtste van de hele serie. Van het boek kun je een hele entertaiment volle film maken, maar dat is niet gelukt. Ik heb hem al een aantal keer gezien maar niet omdat ik stond te popelen. Ik wou gewoon dat ik deze film leuk vond. Ook hebben het niet goed aangepakt met het verzinnen van de nieuwe scene waarin het huis van de Wemels onder vuur word gelegd. Ik vond het einde wel goed, vooral met de tragische dood van Perkamentus.

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Orde van de Feniks

4,5
Hoewel vele mensen dit de slechtste HP film vinden, vind ik het juist een van de beste. Deze film showt dat niet alleen Harry Ron en Hermelien alleen maar op avontuur gaan, maar ook de hele SVP in staat is om Voldemort tegen te houden. Je gaat natuurlijk een vreselijke hekel krijgen aan Omber, want eigenlijk een goed stukje acteerwerk inhoud. Bravo!

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

4,0
Hoewel ik een grote Harry Potter fan ben, vond ik deze film een beetje tegenvallen. Hij is niet slecht of zo, nee zeker niet! Maar de magie van de films is hier een beetje verloren gegaan, en zal ook niet meer terugkomen. Toch zul je nog veel kijkplezier beleven met een verbluffende Harry Potter film.

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

Alternatieve titel: Harry Potter and the Philosopher's Stone

4,5
Ongeloofelijk magisch begin van een geweldige films reeks. Dit deel is nog magischer, en in een zekere zin spannender dan alle andere delen. Deze film behoort dan ook tot 1 van mijn favoriete films.

Kiss Me Deadly (2008)

Alternatieve titel: The Delphi Effect

0,5
Ik moet eerlijk zijn, ik vind deze film niks aan. Op de cover leek het me nog wel een leuke film, dus ik had het gekocht, maar bah wat heb ik een spijt. Slechte geacteerd, slechte speciaal effects, ik kan zo nog uren doorgaan. Nooit meer zo'n film in m'n hele leven!

Labor Pains (2009)

2,0
Teleurgesteld. Ik verwachte een leuke comedie film maar ik kon niet eens een grijnsje op m'n gezicht toveren. jammer...

Scary Movie (2000)

3,5
Dit is een film die ik heel erg waardeer voor wat het is. Ik weet dat het niet de beste film ter wereld is, maar ik moest zo nu en dan toch wel even lachen.

Scary Movie 2 (2001)

3,5
Ik ben een groot Scary Movie fan en keek ook deze film met plezier af. De humor is net zo droog als in de eerste.

Scary Movie 3 (2003)

3,0
Deze film is heel anders dan de eerste 2 films( komt waarschijnlijk door nieuwe reggiseur ). Dan maakt het niet saaier, maar hij is anders op een manier die ik gewoon niet zo leuk vind. Ook duurde de film veel te kort. Toch moest ik vaak lachen, en kan ik deze film wel meerdere keren achter elkaar kijken.