3 Body Problem seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie 3 Body Problem? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 3 Body Problem.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 3 Body Problem (Seizoen 3) dateert van 2026.
3 Body Problem Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van 3 Body Problem? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 3 Body Problem seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
3 Body Problem Serie Informatie
3 Body Problem is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Derek Tsang met onder meer de acteurs Benedict Wong, Tsai Chin en John Bradley .
Ye Wenjie is een astrofysicus die haar vader op brute wijze vermoord zag worden tijdens de Chinese Culturele Revolutie. Na de moord op haar vader werd ze later ingelijfd vanwege haar wetenschappelijke achtergrond en naar een geheime basis in een afgelegen gebied van China gestuurd. Haar noodlottige beslissing in de jaren 60 weerklinkt door ruimte en tijd naar een groep wetenschappers in het heden en dwingt hen om de grootste bedreiging van de mensheid onder ogen te zien.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 158 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.