Daily Dose of Sunshine seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Daily Dose of Sunshine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Daily Dose of Sunshine.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Daily Dose of Sunshine (Seizoen 1) dateert van 2023.
Daily Dose of Sunshine Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Daily Dose of Sunshine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Daily Dose of Sunshine seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Daily Dose of Sunshine Serie Informatie
Daily Dose of Sunshine is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door JQ Lee met onder meer de acteurs Park Bo-young, Yeon Woo-jin en Jang Dong-yoon .
Verpleegster Jeong Da-eun wordt overgeplaatst van de afdeling interne geneeskunde naar de neuropsychiatrie. Omdat het nieuw voor haar is, is alles moeilijk en lastig. Toch doet de zachtaardige Da-eun haar best om met de patiënten om te gaan en een lichtpuntje voor ze te zijn. Ondanks de uitdagingen die op haar pad komen, groeit Da-eun met de hulp van hoofdverpleegster Song Hyo-shin en arts Dong Go-yun.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.