• 9.385.776 stemmen

Händelser vid Vatten

Händelser vid Vatten seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Händelser vid Vatten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Händelser vid Vatten.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Händelser vid Vatten (Seizoen 1) dateert van 2023.

Händelser vid Vatten Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Händelser vid Vatten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Händelser vid Vatten seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Händelser vid Vatten Serie Informatie

Händelser vid Vatten is een Drama / Misdaad-serie uit 2023. Geregisseerd door Mikael Marcimain met onder meer de acteurs Pernilla August, Rolf Lassgård en Asta August .

Op een midzomeravond in 1973 worden twee toeristen vermoord aangetroffen in een tent. Dat gebeurde in de omgeving van het Zweedse bergstadje Blackwater. De onopgeloste misdaad werpt schaduwen op de levens van verschillende mensen en blijft hen zelfs bijna twintig jaar later nog achtervolgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 42 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.