Seinpost Den Haag seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Seinpost Den Haag? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Seinpost Den Haag.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Seinpost Den Haag (Seizoen 1) dateert van 2011.
Seinpost Den Haag Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Seinpost Den Haag? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Seinpost Den Haag seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Seinpost Den Haag Serie Informatie
Seinpost Den Haag is een Misdaad-serie uit 2011. Geregisseerd door Lourens Blok met onder meer de acteurs Jim Bakkum, Egbert Jan Weeber en Terence Schreurs .
In Seinpost Den Haag draait het om de dagelijkse beslommeringen op en rond het Scheveningse wijkbureau Seinpost. Een klein bureau in een uiterst gemêleerd stadsdeel. Op een paar vierkante kilometer is dit stadsdeel een samengebalde afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van rijk tot arm, van chique tot volks. Alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd in deze badplaats, waar de spanningen elke dag weer hoog kunnen oplopen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,93 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.