Shoresy seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Shoresy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Shoresy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Shoresy (Seizoen 5) dateert van 2025.
Shoresy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Shoresy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shoresy seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Shoresy Serie Informatie
Shoresy is een Komedie / Actie-serie uit 2022-2026. Geregisseerd door Jacob Tierney met onder meer de acteurs Tasya Teles, Harlan Blayne Kytwayhat en Blair Lamora .
Shoresy is een grofgebekte maar uiterst getalenteerde hockeyspeler met een hoge stem. Hij verhuist naar Sudbury, om een Senior triple-A hockeyteam dat twintig wedstrijden op een rij verloren heeft te helpen. Hij sluit een weddenschap af met de algemeen manager van het team dat het team nooit meer zal verliezen als hij de kans krijgt om het heft in handen te nemen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.