De Ludwigs seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie De Ludwigs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Ludwigs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Ludwigs (Seizoen 4) dateert van 2019.
De Ludwigs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van De Ludwigs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Ludwigs seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Ludwigs Serie Informatie
De Ludwigs is een Komedie / Avontuur-serie uit 2016-2019. met onder meer de acteurs Jules van der Zouwen, Yassine El Ouardi en Eliyha Altena .
De serie vertelt het verhaal over de familie Ludwig; geen standaard gezin, maar een bont gezelschap van vijf pleegkinderen die wonen in een imposant Amsterdams grachtenpand dat tevens dienst doet als museum. Als hun pleegouders plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.