• 9.385.247 stemmen

H3L

H3L seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie H3L? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van H3L.

Het laatste bij ons bekende seizoen van H3L (Seizoen 5) dateert van 2023.

H3L Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van H3L? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over H3L seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

H3L Serie Informatie

H3L is een Drama / Familie-serie uit 2019-2023. met onder meer de acteurs Kymora Sade, Mathil Weich en Jean Salazar Tavera .

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz. Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt, en dat is niet altijd positief...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.