• 9.385.135 stemmen

SOKO München

SOKO München seizoen 47?

Zal er een seizoen 47 beschikbaar komen voor de tv-serie SOKO München? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van SOKO München.

Het laatste bij ons bekende seizoen van SOKO München (Seizoen 46) dateert van 2020.

SOKO München Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 47) van SOKO München? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over SOKO München seizoen 47 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

SOKO München Serie Informatie

SOKO München is een Misdaad / Drama-serie uit 1978-2020. met onder meer de acteurs Wilfried Klaus, Hartmut Schreier en Michel Guillaume .

Hoofdrechercheur Arthur Bauer en zijn team van inspecteurs: Théo Renner, Ainfachnur Franz, Katharina Hahn en Dominik Morgenstern hebben hun handen vol in München. In het team is Bauer een chef van middelbare leeftijd die elke zaak zorgvuldig analyseert en geneigd is tot een zeker paternalisme ten opzichte van zijn team. De missie van de Soko Moordsectie is om München te beschermen tegen zowel draaideur criminelen als top criminelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 46 stemmen. De serie heeft momenteel 46 seizoenen.