• 9.385.949 stemmen

Bloodhounds

Bloodhounds seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bloodhounds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bloodhounds.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bloodhounds (Seizoen 1) dateert van 2023.

Bloodhounds Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bloodhounds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bloodhounds seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bloodhounds Serie Informatie

Bloodhounds is een Actie / Misdaad-serie uit 2023. Geregisseerd door Kim Joo-hwan met onder meer de acteurs Woo Do-hwan, Kim Sae-ron en Lee Sang Yi .

Gun-woo is een veelbelovende bokser. Zijn moeder zit diep in de schulden bij de woekeraar Myung-gil, die machtig en berucht is in de geldleningsbranche en aast op mensen met zware financiële problemen. Om de schuld van zijn moeder af te lossen, stopt Gun-woo met boksen en gaat hij werken voor de goedaardige Choi. Laatstgenoemde is een legendarisch figuur in de geldleningsbranche die geld zonder rente leent aan mensen in moeilijkheden. Ze slaan de handen ineen om van Myung-gil af te komen en een punt te zetten achter zijn praktijken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,69 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.